Antreprenori Gastronomie Investitii Judete Sibiu Ultimele stiri

Un bărbat din Sibiu a reînviat brandul „Bere Sadu” cu o investiție de 300.000 de euro

Un bărbat din Sibiu a reînviat Berea Sadu – un brand local dispărut după căderea comunismului. Despre aceasta scrie Turnul Sfatului într-un reportaj amplu realizat la fabrica din Tocile, localitate din componența comunei Sadu. 

„Au cunoscut vremurile celor două războaie mondiale, naționalizărilor care au urmat și regimului comunist. În epoca noului capitalism au dispărut în uitarea falimentului. Până când un sibian și-a dat seama de potențialul pe care Bere Sadu și Bere Trei Stejari le au în această parte a țării. 300.000 de euro, școală, teste, analize, construcții, multă pasiune și trei ani mai târziu, Marius Milonean a vândut prima ladă din noua bere Sadu, produsă în Tocile. În ajunul Crăciunului de anul trecut”, scrie Turnul Sfatului.

Cel care a decis să renască Berea Sadu este Ioan Marius Milonean, născut în 16 iunie 1976, care a muncit mulți ani în Germania. Pentru a scoate în vânzare prima ladă cu bere locală din Tocile, Milonean a muncit timp de 3 ani, din 2016, timp în care a înregistrat brandul, a dotat fabrica și a început să pună în aplicare procesul.

Reportajul poate fi cititi pe turnulsfatului.ro

Sursa foto

Related posts

Fondatorul Gecad Ventures, Radu Georgescu devine partener și membru al boardului SeedBlink

Ligia Voro

Tiberiu Dima – BASF: „Să facem cel mai bun an din viaţa noastră”

Ligia Voro

CNAIR: S-a semnat contractul cu italienii de la Tirrena Scavi pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire sud a Timișoarei, contract de 58 de mil. euro fără TVA

redactia

Leave a Comment