Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un bărbat din Sibiu a reînviat brandul „Bere Sadu” cu o investiție de 300.000 de euro

FOTO http://www.turnulsfatului.ro/2020/01/26/berea-sadu-reinviat-la-tocile-urmeaza-berea-trei-stejari-nu-vreau-sa-iesim-din-sibiu/

Un bărbat din Sibiu a reînviat Berea Sadu – un brand local dispărut după căderea comunismului. Despre aceasta scrie Turnul Sfatului într-un reportaj amplu realizat la fabrica din Tocile, localitate din componența comunei Sadu. 

„Au cunoscut vremurile celor două războaie mondiale, naționalizărilor care au urmat și regimului comunist. În epoca noului capitalism au dispărut în uitarea falimentului. Până când un sibian și-a dat seama de potențialul pe care Bere Sadu și Bere Trei Stejari le au în această parte a țării. 300.000 de euro, școală, teste, analize, construcții, multă pasiune și trei ani mai târziu, Marius Milonean a vândut prima ladă din noua bere Sadu, produsă în Tocile. În ajunul Crăciunului de anul trecut”, scrie Turnul Sfatului.

Cel care a decis să renască Berea Sadu este Ioan Marius Milonean, născut în 16 iunie 1976, care a muncit mulți ani în Germania. Pentru a scoate în vânzare prima ladă cu bere locală din Tocile, Milonean a muncit timp de 3 ani, din 2016, timp în care a înregistrat brandul, a dotat fabrica și a început să pună în aplicare procesul.

Reportajul poate fi cititi pe turnulsfatului.ro

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autoritățile din Blaj vor să înceapă un amplu proces de reamenajare a zonei centrale

Articolul următor

Un sfert dintre angajatori vor îngheţa salariile în 2020

Citește si:
Total
0
Share