Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adevărul: O companie belgiană va construi în Alba un parc industrial de peste 30 de milioane de euro

Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba au dat undă verde construirii unei reţele de linii de cale ferată industrială ce va deservi zona industrială. Investiția aparține societății belgiene Industrial and Logistics Developments NV, care va putea astfel demara lucrările de la Decea (Mirăslău), în valoare de peste 30 de milioane de euro, scrie Adevărul.

Potrivit sursei citate, investiția se va desfășura pe un teren de circa 27 de hectare, concesionat de la Primăria Mirăslău. Belgienii vor angaja aproximativ 400 de oameni.

Proiectul în ansamblu se referă la înfiinţarea unei zone industriale cu profil mixt, logistic şi producţie, inclusiv terminal intermodal pentru containere. Accesul auto se va face din DN 1 – E81. Accesul pe linia ferată se va face din magistrala CF 300. Potrivit reglementărilor urbanistice, clădirile vor avea o înălţime maximă de P+2. Înălţimea maximă la streaşină fiind de 15 metri, respectiv 30 de metri pentru terminalul de containere. De asemenea, în ceea ce priveşte zona verde, se prevede plantarea unui copac la cinci parcări de autoturisme, două parcări de tir sau 500 metri pătraţi de spaţii verzi, mai scrie Adevărul.

Continuarea, aici

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Piața de outsourcing din România a ajuns la aproape 800 de milioane de euro

Articolul următor

Managerii din domeniul industriei, comerţului şi serviciilor sunt optimişti

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share