Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eveniment Caritabil EBW & OSUBB Cluj

Evenimentul caritabil este organizat de Clubul Elite Business Women și Organizația Studenților din Universitatea „Babeș Bolyai” are ca scop strângerea de fonduri în vederea realizării celui mai mare festival studențesc din Cluj-Napoca și chiar din Transilvania. Se va desfășura în 18 februarie începând cu ora 18.00, la Showroom Seat, Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 223

UBB Fest este cel mai mare dintre cele patru proiecte la activ ale studenților din OSUBB, o organizație universitară nonguvernamentală, pe lângă Caravana UBB, Sfertul Academic și Junior Summer University. Festivalul se va desfășura în perioada 6-15 mai și își propune să ofere tinerilor din Cluj-Napoca metode alternative, gratuite, de a-și petrece timpul liber prin activități ce țin de artă urbană, muzică, film, teatru, fotografie, dans, sport și așa mai departe.

În ajutorul studenților vine Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de membri, care, prin intermediul evenimentului din 18 februarie va aduce speakeri excepționali: – Anca Rarău , EMBA, fondator & managing partner Brandocracy – Cristina Carasel, Vicepreședinte Genpact Aceștia vor împărtăși din experiențele lor și vor dezbate teme precum „Cum să îți dezvolți afacerea?” sau „Cum să îți crești valoarea pe piață și să te diferențiezi de ceilalți prin marketing?”.

Ca rezultat al unui concept pus la punct de către Bianca Tudor, antreprenor, fondator & CEO Elite Business Women & Elite Business Women Investment Fund, comunitatea va fi reprezentată de acum înainte de Mihaela Stoica, manager la Cabana Claris și manager la SC Valber SRL, trainer certificat la SELLification – The Professional’s Selling Game, coach, teacher și speaker certificat la John Maxwell Team Romania, psihoterapeut la Asociația Psihoterapie Integrativă.

Așadar, antreprenorii interesați atât să se dezvolte pe ei înșiși, cât și să ajute la dezvoltarea unui festival dedicat tinerilor sunt așteptați să participe la evenimentul de networking cu tema „Strategii de business în 2020”. Participanții vor putea fi la curent cu noutăți din domeniul afacerilor, vor putea interacționa cu oameni care au aceeași viziune, care au înțeles și au trecut prin probleme și situații similare în business.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație internațională pentru drumul ce va lega Oradea de Autostrada A3

Articolul următor

E.ON Energie România a finalizat „Autostrada electrică” Iași-Târgu Mureș  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share