Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație internațională pentru drumul ce va lega Oradea de Autostrada A3

Drumul de legătură va avea patru benzi, pe o lungime de circa 19 kilometri, 12 poduri și trei noduri rutiere. Valoarea totală a proiectului este de circa 720 de milioane de lei.

Vineri, 30 ianuarie 2019, s-a publicat anunțul de licitație pentru legătura pe patru benzi între Oradea și Autostrada Transilvania. Având în vedere valoarea mare a licitației, anunțul va apărea și în jurnalul Uniunii Europene. Anunțul a fost făcut de Ilie Bolojan, primarul Oradiei. „Termenul de depunere a ofertelor este 3 aprilie 2020. Sper ca CNAIR să adjudece cât mai rapid posibil licitația, în așa fel încât să se poată face proiectul tehnic, iar primele lucrări la podul peste Crișul Repede și la pasaje să poată începe spre finalul acestui an”, a anunțat Ilie Bolojan, care a mulțumit Ministerului Transporturilor și CNAIR.

Proiectul drumului de legătură între Oradea și A3

Drumul va lega Centura Oradea (Girație Calea Sântandrei) cu autostrada A3 în dreptul comunei Biharia și va avea o lungime de 18,96 km, cu 12 poduri (trei vor fi construite peste Crișul Repede, Peța și Crișul Mic) și pasaje, trei noduri rutiere. Valoarea totală a proiectului este de 719.503.130 lei și va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Durata proiectului este de 48 de luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul dintre cele mai de succes proiecte europene transfrontaliere din Timiş, pista de biciclete de pe malul Begăi, e în pericol de distrugere

Articolul următor

Eveniment Caritabil EBW & OSUBB Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share