Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de aproape 1,6 milioane de lei pentru reabilitarea Complexului Olimpia din Brașov. Muzeul de Istorie a lansat licitația

FOTO https://www.bizbrasov.ro/2017/08/29/cladirea-istorica-de-la-baza-olimpia-se-va-transforma-muzeu-pentru-terenurile-de-tenis-cj-brasov-negociaza-cu-federatia-romana-de-tenis/

După mai multe bariere birocratice, conducerea Muzeului Județean de Istorie a reușit să lanseze licitația în vederea proiectării și execuției lucrărilor de reabilitare a clădirii Bazei Olimpia, în vederea transformării în muzeu al sportului și turismului montan, transmite bizbrasov.ro.

Clădirea Olimpia a fost predată Muzeului Judeţean de Istorie în august 2017, după ce Consiliul Judeţean Brașov a încercat de mai multe ori să o închirieze. De asemenea, de acest imobil a fost interesat şi Ion Ţiriac, dar când i s-a prezentat preţul, aproximativ 4 milioane de euro, s-a răzgândit.

În conformitate cu anunțul de licitație lansat pe platforma de licitații publice, valoarea investiției se va ridica la suma de 1.584.113 lei, inclusiv TVA, contractul incluzând și partea de proiectare. Licitația va fi adjudecată în funcție de oferta care va avea cel mai bun raport claitate – preț, iar constructorii își pto depune ofertele până în data de 26 februarie, precizează sursa citată.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Decis: Proprietarii mașinilor electrice vor putea parca gratuit în municipiul Sibiu

Articolul următor

Secretar de stat: Programul Start-Up Nation va avea un buget de aproape un miliard de lei în 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share