Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Decis: Proprietarii mașinilor electrice vor putea parca gratuit în municipiul Sibiu

FOTO https://www.kaufland.ro/utile/statii-incarcare-eco.html

Proprietarii autovehiculelor propulsate 100% electric sunt scutiți de la plata parcărilor în toate locurile publice locale marcate corespunzător din municipiul Sibiu. Proiectul de hotărâre inițiat de consilierul local Ioan Stroie s-a aflat în dezbatere publică din decembrie.

„În ultimele luni au fost supuse atenţiei consilierilor locali mai multe proiecte de hotărâre care vizau majorarea tarifelor de parcare în municipiul Sibiu, dar şi extinderea zonelor de parcări cu plată. Este evident faptul că Sibiul a devenit un oraş sufocat de maşini, iar locurile de parcare sunt insuficiente. În acest context, împreună cu colegii mei de grup am căutat soluţii de viitor pentru aceste probleme. Începem cu paşi mici, dar siguri, o serie de proiecte care au drept scop încurajarea folosirii mijloacelor de transport nepoluante sau mai puţin poluante. Un prim pas logic a fost, în contextul majorării tarifelor pentru parcare, scutirea de la plata acestor tarife pentru proprietarii şi utilizatorii de maşini electrice”, a declarat consilierul Stroie, citat de Agerpres.

Proiectul poate fi consultat aici.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telemedicina, acces facil, rapid și nelimitat la medici specialiști

Articolul următor

Investiție de aproape 1,6 milioane de lei pentru reabilitarea Complexului Olimpia din Brașov. Muzeul de Istorie a lansat licitația

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share