Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală a DAFCOCHIM Agro: Pământul, obiectivul ADAMA

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

“Este o persoană care în urmă cu 3-4 ani a preluat conducerea comercială a unei mari companii multinaționale. Gabriela Vila o să vă explice cum a crescut ca Făt-Frumos din poveste în 3 zile ca în 3 ani, în parteneriat cu DAFCOCHIM Agro”, o introduce Gheorghe Boțoman pe Gabriela Vila, directorul național de vânzări al ADAMA.

“Voi încerca să explic ce înseamnă pentru ADAMA, pentru mine, relația pe care o avem cu compania DAFCOCHIM și cu fermierii din centrul țării. Probabil că știți cine este ADAMA și cunoașteți produsele noastre, fac parte din produsele pe care le folosiți în mod curent și uzual în fermele dumneavoastră, ne dorim să fim cât mai mai prezenți și să putem să răspundem tuturor nevoilor pe care  dumneavoastră le aveți. Este foarte importantă însă și relația pe care o avem cu firma DAFCOCHIM Agro, prin intermediul căreia, acestea ajung la dvs., vă oferă tot sprijinul tehnic și toate informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să le puteți folosi corect și la timpul potrivit”, a fost mesajul Gabrielei Vila.

Compania ADAMA, cu o prezență de peste 25 de ani în România, și-a schimbat denumirea din Makhteshim Agan în ADAMA.

“ADAMA în ebraică înseamnă pământ, pentru că acolo este ceea ce avem noi în obiectiv. Fiind o companie provenită din Israel, iar acolo pământurile nu sunt foarte roditoare și, cu toate acestea, prin tehnologii, prin produse am reușit să facem ca pământul să fie roditor și să împărtășim cu fermierii din toată lumea din experiența pe care am acumulat-o acolo”, ne-a prezentat invitata.

Anul 2010 a fost un alt an de cotitură în istoria firmei, pentru că, de atunci, ADAMA face parte din cea mai mare organizație mondială de produse chimice, ChemChina.

“Avem acces astfel la produse, la tehnologii, la soluții cu care venim în întâmpinarea dvs. ca să facem ca pământul să fie roditor și să obțineți acele producții pe care dumneavoastră le așteptați. Am avut parte de schimbări de portofoliu, a trebuit să renunțăm la o parte din produse, avem acces la alte produse, zicem noi produse superioare sau complexe, produse care sunt potrivite pentru ceea ce ne dorim astăzi, pentru ceea ce așteptăm astăzi să avem ca rezultate din pământul pe care îl lucrăm”, a povestit Gabriela Vila.

ADAMA are un portofoliu bogat de produse, începând de la cultura cerealelor, sfeclă, porumb, floarea soarelului și rapiță, distribuit în partea de centru de DAFCOCHIM Agro.

“Suntem prezenți în toate segmentele de cultură mare și putem să răspundem astfel tuturor nevoilor pe care dvs. le-ați putea avea sau tuturor dorințelor și situațiilor cu care vă puteți confrunta”, a mai punctat directorul național de vânzări al ADAMA.

La final, Gabriela Vila și-a prezentat colegii, pe Adrian Sâmbotin, director comercial regional Centru și Vest, Mihai Cociș, reprezentant tehnic Brașov și Covasna, și pe Török Barna, reprezentant tehnic.

Related posts

De Sărbători, cu cardul Up Cadou oferi ceva nou

A. I.

Sute de mașini abandonate vor fi ridicate la Baia Mare

Nora Dumitrescu

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Stefana Muresan

Premiile Media de Excelență 2018 by Amprenta Advertising

redactia

Industria auto față în față cu viitorul

redactia

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Stefana Muresan

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Nora Dumitrescu

Diferit SRL construiește un pod în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Romgaz, contract de peste 50 mil. lei cu Complexul Energetic Hunedoara

redactia

Boc, la Bruxelles: “UE dispare dacă nu rezolvăm exodul creierelor”

Nora Dumitrescu

Restricții de circulație pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie

Ligia Voro

iFlow – Soluția completă pentru digitalizarea pontajului din compania ta

Stefana Muresan

Urban Brewery, berea artizanală fabricată de doi antreprenori sibieni

Stefana Muresan

Noutăți de la fabrica Ford din Craiova: investiție de 30 de milioane de dolari și începerea producției primului SUV Ford Performance în România

Ion Surdu

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Produs de Cluj, a project of the Cluj County Council that supports the local economy

Transilvania Business

Cinci oferte pentru centura metropolitană a Clujului

Stefana Muresan

Proiect pentru reducerea birocrației la Consiliul Județean Bihor

Traian Dan

Depozitele persoanelor fizice și juridice au crescut cu aproape 10% luna trecută, depășind 355 miliarde de lei

Papuc Irina

BERD a investit 240 milioane lei în emisiunea de obligaţiuni subordonate derulată de Raiffeisen Bank în România

Papuc Irina

TeraPlast primeşte 6,8 milioane euro ajutor de stat

redactia

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România: Îngheţarea salariilor în sectorul bugetar, cel puţin pentru primele 6 luni ale anului 2019

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 26: Mirdatod, ambasadorul gustului natural și sănătos al Văii Gurghiului

Transilvania Business

DPD: Clujenii au primit cu 10% mai multe colete anul acesta

Ionut Oprea

Leave a Comment