Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțări de circa 12 milioane de euro pentru patru proiecte la Carei

Prin suplimentarea fondurilor alocate Programului Operațional Regional, Primăria municipiului Carei a primit finanțare pentru patru noi proiecte, în valoare totală de circa 11,8 milioane de euro, anunță presasm.ro.

Proiectele se referă la construcția unei biblioteci, a unui bazin de înot, construcția de locuințe sociale, respectiv reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.3”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

Proiectul viitorului centru multifuncțional va găzdui biblioteca, o sală de proiecție, o sală de meditație cu muzică ambiamentală și spații de recreere și are valoarea de 5 milioane euro. La demisol va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

Proiectul privind construirea unui centru recreativ în zona stadionului Victoria are valoarea de 2,9 milioane euro și va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, care să aibă alături un teren de fotbal de mici dimensiuni.

Celelalte două proiecte, cel privind construirea unui ansamblu de 56 locuinţe sociale și cel privind reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.3 sunt în valoare de 2,8 milioane euro, respectiv de 1,1 milioane euro.

Sursa: presasm.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nou director general la ROMSILVA, începând de azi

Articolul următor

Trei locații pentru primul aquapark al Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share