Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Tu ce destinații îți dorești de la Sibiu?”. Administrația Aeroportului sibian a lansat un chestionar pentru deschiderea de noi rute

Administrația Aeroportului Internațional Sibiu (AIS) a lansat un chestionar în urma căruia vrea să afle nevoile de călătorie ale persoanelor care folosesc serviciile oferite de instituție în ceea ce privește transportul pe calea aerului. AIS vrea astfel să adune argumente solide care să susțină demersul de dezvoltare a oportunităților de călătorie de la Sibiu.

„Hey! Tu ce destinații îți dorești de la Sibiu?” este titlul chestionarului. „Pentru a crește „rezoluția” imaginii pe care o avem cu privire la comunitatea pe care o deservim, Aeroportul Internațional Sibiu a lansat un chestionar, care are rolul de a colecta informații și detalii relevante cu privire la nevoile de călătorie și așteptările consumatorilor de servicii de transport pe calea aerului în regiune”, anunță AIS.

„Informațiile obținute cu ajutorul acestui instrument vor reprezenta argumente solide, care să ne susțină demersul de dezvoltare a oportunităților de călătorie de la Sibiu”, precizează instituția.

Cestionarul este disponibil aici.

Printre întrebările la care sunt rugați să răspundă cei chestionați se numără „de câte ori călătoriți, în medie pe an, cu avionul cu plecarea de la Sibiu?”, „când ați călătorit cu avionul de la Sibiu, care a fost scopul acestei călătorii?”, „câte frecvențe pe săptămână considerați necesar a fi operate către destinațiile spre care zburați de la Sibiu?”, „către ce alte destinații (în afară de cele deja existente) ați dori să existe zboruri de la Sibiu?”, „considerați necesare a fi introduse și zboruri către alte destinații interne (în România)?” sau „dacă nu există zboruri către destinația unde doriți să călătoriți, către care aeroport vă îndreptați?” etc.

Precizăm că în prezent de pe Aeroportul Internațional Sibiu sunt efectuate zboruri către 12 destinații europene, dintre care un zbor intern (București, Tel Aviv, Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Madrid, Memmingen, Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Viena, Karlsruhe Baden-Baden). De asemenea, sunt trei destinații pentru sezonul de vară 2020 (Monastir, Antalya și Bruxelles) și o destinație pentru sezonul de iarnă 2019-2020 (Hurghada).

Austrian Airlines, BlueAir, Lufthansa, Tarom și Wizz Air sunt companiile aeriene care operează zboruri spre/dinspre Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Atenție, ardeleni! Parcarea în Iulius Mall Cluj, taxată din 17 februarie

Articolul următor

Programul Rabla 2020 va fi lansat în luna martie: buget de 140 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share