Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oferte speciale și vacanțe la preț redus la „Oradea Turism Expo”

Primul târg de turism organizat în acest an la Oradea – Oradea Turism Expo”, care se desfășoară în perioada 7 – 9 februarie la Era Park Oradea, le oferă vizitatorilor reduceri promoționale la sejururile cumpărate, tombole cu câștiguri în excursii și discounturi la pachetele de vacanțe achiziționate pe perioada târgului.

Clubul de scufundări Nautilus, prezent la Oradea Turism Expo FOTO: TB

La eveniment participă 11 agenții de turism dintre cele mai importante de pe piața bihoreană: Coral Tours, Air Antares, Fabrica de vacanţe Aerotravel Group, Domino Tours, Agenţia de Turism Oasis, Agenţia de Management a Destinaţiei (AMD) Bihor, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana și CrysMar Travel. De asemenea, printre participanți se regăsește Clubul de scufundări Nautilus Oradea, care oferă persoanelor interesate cursuri de scufundări și excursii la Marea Neagră, Marea Adriatică, Asia, Caraibe, etc.

ANTREC Bihor, un alt participant la eveniment, oferă persoanelor interesate cursuri de calificare în domeniul turismului.

Oferte de nerefuzat

Dacă Agenția Smart Holiday oferă bihorenilor conceptul de vacanțe „smart”, Fabrica de Vacanțe Aerotravel vine în întâmpinarea clienților cu destinații de vacanță spre insula Skiathos și insula Ischia din Italia, cu plecări din București și Budapesta.

Majoritatea agențiile prezente la eveniment au pachete de vacanță cu plecare de pe Aeroportul Oradea spre Antalya, Hurghada, Tunisia și Creta. Reducerile de early booking ajung până la 40%, dar pe măsură ce trece timpul acestea scad. Unele persoane își rezervă concediile încă din luna noiembrie.

Agenția Magic Tours se axează în special pe destinații exotice: Thailanda, Republica Dominicană, Maldive, dar și Turcia, Egipt sau Tunisia, iar Agenția de turism Oasis este prezentă la „Oradea Turism Expo” cu oferte noi de circuite în România și Republica Moldova.

AMD Bihor promovează destinațiile din județ FOTO: TB

Agenția de Management a Destinației (AMD) Bihor promovează șase detinații din Bihor: Platoul carstic Padiș, Pădurea Craiului, Vârtopul, Stâna de Vale, Valea Ierului și Defileul Crișului Repede.

Foarte bine trec și destinațiile interne, asta și datorită tichetelor de vacanță.

„Tichetele de vacanță au însemnat o creștere majoră pentru turismul din România. Atât pentru hotelieri cât și pentru restaurante. Au scos la suprafață o parte din industria neagră a turismului”, este de părere Marius Copil, directorul agenției CrysMar Travel.

Coral Tours organizează o tombolă cu premii pentru cei care își cumpără o vacanță în perioada târgului, premiul mare constând într-un sejur la un hotel de patru stele din Budapesta, de 1 martie.

Transilvania Travel, care împlinește 20 de ani de existență, oferă pe perioada târgului, și până la finalul anului, reduceri de 20% la pachetele achiziționate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile anului în Abrud: proiecte de aproape 18 milioane lei

Articolul următor

New buildings to transform Bucharest?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share