Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental Anvelope Timişoara are un nou director general

Unul dintre cei mai importanţi angajtori din Timişoara, fabrica de anvelope a germanilor de la Continental are din această lună un nou director. Carlos Bernabé a preluat conducerea fabricii de anvelope din Timișoara începând cu 1 februarie 2020. Până acum el a condus fabrica din Alor Setar, Malaezia.

Continental a anunțat numirea lui Carlos Bernabé pe poziția de director general a fabricii de anvelope din Timișoara, una din cele mai moderne și strategice unități de producție ale companiei. Carlos Bernabé (60) lucrează în Continental de circa 40 de ani și, astfel, aduce cu el o importantă experiență în domeniul producției de anvelope. Absolvent de Inginerie Mecanică și cu un master în Managementul Calității în Franța, Carlos are vaste cunoștințe și o expertiză consistentă în piețele globale, lucrând de 25 de ani în diverse poziții de management.

Înaintea acestei poziții de conducere, Carlos Bernabé a ocupat funcția de director general al fabricii de anvelope din Alor Setar, Malaezia, pentru o perioadă de trei ani.

Bernabé revine la Timişoara, el a fost director de producție în fabrica de anvelope din capitala Baatului. Carlos a mai lucrat în cadrul Continental China în Shanghai, unde a condus timp de patru ani domeniile de producție și calitate ale Continental pentru zona APAC. În plus, a mai deținut diverse poziții de management în țări precum Portugalia, Brazilia, India și Franța.

„Mă simt privilegiat să revin în Timișoara și să iau parte la dezvoltarea continuă a fabricii noastre aici. Am fost impresionat de evoluția echipei și sunt convins că vom continua să ne dezvoltăm eficient și să producem cele mai calitative anvelope. Vom continua să fim în prim-planul schimbărilor și inovațiilor din industria automotive” a declarat Carlos Bernabé.

În cei aproape 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 240 milioane de anvelope. Compania produce în  capitala Banatului o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope de înaltă performanță (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gala ANIS 2020: Câștigătorii premiilor industriei IT   

Articolul următor

Întâlnire de gradul zero la Cluj: ministrul Transporturilor - Alianța Vestului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share