Energie Energy Mirror Of Romania Mediu Ultimele stiri

E.ON – lider mondial pentru angajamentul de a diminua efectele schimbărilor climatice

În calitate de furnizor de energie, E.ON a fost desemnat ca fiind lider pentru angajamentul său în ceea ce privește diminuarea efectelor schimbărilor climatice și astfel a intrat în Consiliul de Angajare al Furnizorilor, fiind premiat de către CDP, o organizație non-profit cu impact asupra mediului.

 

E.ON a fost recunoscut la nivel mondial pentru acțiunile și strategiile sale de reducere a emisiilor și gestionarea riscurilor climatice în lanțul său de furnizare. Peste 4.800 de companii au fost evaluate de CDP și au primit un Rating de Angajament al Furnizorului pe baza răspunsurilor la întrebările din chestionarul privind schimbările climatice CDP 2019 și climatul general al CDP. Acestea au vizat aspecte cum ar fi guvernanța, ținte, emisiile de tip 3 (toate emisiile indirecte, altele decât cele rezultate din generarea energiei achiziționate) și implicarea în lanțul valoric.

 

E.ON este printre primele 3% dintre organizațiile evaluate de CDP în acest an.

 

Johannes Teyssen, Directorul General al E.ON SE și Directorul de Sustenabilitate al grupului a declarat: „Fiind prima companie energetică din Germania dedicată în întregime noii lumi energetice, suntem conștienți de rolul nostru important în protecția mediului și acționăm ca atare. Acest lucru implică necesitatea de a stabili în special responsabilitatea noastră ca furnizor de energie pentru cei 50 de milioane de clienți. Încă din 2017 ne-am stabilit obiective ambițioase pentru protecția mediului. Vom reduce emisiile de CO2 ale propriilor noastre operațiuni cu 30%, iar cele legate de energia și gazele pe care le furnizăm clienților noștri cu 50%, comparativ cu 2016. Mai mult, oferim clienților noștri cele mai avansate soluții pentru a reduce amprenta lor de carbon. Acesta este modul nostru de a pune în practică parteneriate responsabile în domeniul protecției mediului.”
Dexter Galvin, Director Corporații și Aprovizionare la CDP, a declarat: „Felicitări tuturor companiilor din cadrul Consiliului de Angajare al Furnizorilor pentru acest an. Ele conduc în topul angajării furnizorilor pentru gestionarea riscului climatic și reducerea emisiilor. Având în vedere că emisiile lanțului de aprovizionare sunt în medie de 5,5 ori mai mari decât emisiile operaționale ale unei companii, acest lucru este crucial. Dacă vom atinge obiectivele Acordului de la Paris și decarbonizarea economiei, atunci va fi vital ca și celelalte companii să învețe de la acești lideri și să transmită angajamentul la rândul lor furnizorilor lor.”

CDP este o organizație mondială non-profit care determină companiile și guvernele să-și reducă emisiile de gaze cu efect de seră, să protejeze resursele de apă și să protejeze pădurile. Recunoscut de către investitori ca fiind lider în ceea ce privește cercetările în domeniul mediului și lucrând cu investitori instituționali cu active de 96 trilioane de dolari, CDP influențează investitorii și furnizorii de energie pentru a încuraja companiile să comunice și să gestioneze impactul lor asupra mediului. În 2019, mai mult de 8.400 de companii, cu peste 50% din capitalizarea pieței mondiale, au comunicat date referitoare la mediu prin CDP. Acestea se adaugă celor peste 920 de orașe, state și regiuni implicate, ceea ce face din platforma CDP una dintre cele mai bogate surse de informații la nivel mondial cu privire la modul în care companiile și guvernele urmăresc schimbările de mediu.

Related posts

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Stefana Muresan

Aplicații în medicină, turism, servicii și auomatizări la „MHPBigBrains”

Ligia Voro

Festivitate aniversară la USAMV Cluj-Napoca, o jumătate de secol de viață pentru Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii

Stefana Muresan

Bihor: Licitație pentru construirea a trei bazine didactice de înot

Stefana Muresan

ADR Centru: Alte 17 firme, contracte de finantare nerambursabila de peste 80 milioane lei

Stefana Muresan

Aplicația MyAccount Telekom, utilizată de un număr dublu de clienți în T2

Traian Dan

Investiție de 5 mil. euro din fonduri europene, pentru iluminatul public din Alba Iulia

Stefana Muresan

Ritm susţinut de lucru pe lotul Iernut-Chețani (17,9 km), parte din Autostrada A3 între Câmpia Turzii și Târgu Mureș

Stefana Muresan

Sanex vrea materialele de construcții în declarația pe proprie răspundere

Nora Dumitrescu

Clujul ar putea deveni, în 2023, primul județ racordat 100% la apă și canalizare

redactia

Rețeaua Logischool vrea să se extindă în Transilvania

Nora Dumitrescu

Suedezii de la Autoliv transferă în România 6 milioane de euro pentru divizia sa de Electronics

Stefana Muresan

Clusterul AgroTransilvania, invitat la Săptămâna Verde a Europei

Nora Dumitrescu

Un bistrițean de 23 de ani, absolvent al UBB, cel mai tânăr angajat al Ministerului Economiei din Franța

redactia

Produs de Cluj are finalul de sezon la Iași

Nora Dumitrescu

Germanii de la Karl Heinz Dietrich, investiţie de peste 5 milioane de euro la Blaj

Stefana Muresan

ADR Vest susține digitalizarea IMM-urilor și soluțiile inteligente în beneficiul comunității

redactia

România, mai mare cu 9700 km pătrați. Zece ani de la unica extindere de drepturi suverane ale României de la Marea Unire din 1918

redactia

Firmele maramureșene, conectate la noua legislație a muncii

Nora Dumitrescu

Mai multe comune din Maramureș, aproape de faliment

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Mayor of Arad, Gheorghe Falcă: “A beautiful future is built on education and culture”

Transilvania Business

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Nora Dumitrescu

PACK EXPO şi EXPO SHOP: Două expoziţii B2B şi un regal de evenimente între 16 şi 19 mai la ROMEXPO

A. I.

Timişoara: Israelienii de la Plaza Centers au scos terenul la vânzare

Stefana Muresan

Leave a Comment