Energie Energy Mirror Of Romania Mediu Ultimele stiri

E.ON – lider mondial pentru angajamentul de a diminua efectele schimbărilor climatice

În calitate de furnizor de energie, E.ON a fost desemnat ca fiind lider pentru angajamentul său în ceea ce privește diminuarea efectelor schimbărilor climatice și astfel a intrat în Consiliul de Angajare al Furnizorilor, fiind premiat de către CDP, o organizație non-profit cu impact asupra mediului.

 

E.ON a fost recunoscut la nivel mondial pentru acțiunile și strategiile sale de reducere a emisiilor și gestionarea riscurilor climatice în lanțul său de furnizare. Peste 4.800 de companii au fost evaluate de CDP și au primit un Rating de Angajament al Furnizorului pe baza răspunsurilor la întrebările din chestionarul privind schimbările climatice CDP 2019 și climatul general al CDP. Acestea au vizat aspecte cum ar fi guvernanța, ținte, emisiile de tip 3 (toate emisiile indirecte, altele decât cele rezultate din generarea energiei achiziționate) și implicarea în lanțul valoric.

 

E.ON este printre primele 3% dintre organizațiile evaluate de CDP în acest an.

 

Johannes Teyssen, Directorul General al E.ON SE și Directorul de Sustenabilitate al grupului a declarat: „Fiind prima companie energetică din Germania dedicată în întregime noii lumi energetice, suntem conștienți de rolul nostru important în protecția mediului și acționăm ca atare. Acest lucru implică necesitatea de a stabili în special responsabilitatea noastră ca furnizor de energie pentru cei 50 de milioane de clienți. Încă din 2017 ne-am stabilit obiective ambițioase pentru protecția mediului. Vom reduce emisiile de CO2 ale propriilor noastre operațiuni cu 30%, iar cele legate de energia și gazele pe care le furnizăm clienților noștri cu 50%, comparativ cu 2016. Mai mult, oferim clienților noștri cele mai avansate soluții pentru a reduce amprenta lor de carbon. Acesta este modul nostru de a pune în practică parteneriate responsabile în domeniul protecției mediului.”
Dexter Galvin, Director Corporații și Aprovizionare la CDP, a declarat: „Felicitări tuturor companiilor din cadrul Consiliului de Angajare al Furnizorilor pentru acest an. Ele conduc în topul angajării furnizorilor pentru gestionarea riscului climatic și reducerea emisiilor. Având în vedere că emisiile lanțului de aprovizionare sunt în medie de 5,5 ori mai mari decât emisiile operaționale ale unei companii, acest lucru este crucial. Dacă vom atinge obiectivele Acordului de la Paris și decarbonizarea economiei, atunci va fi vital ca și celelalte companii să învețe de la acești lideri și să transmită angajamentul la rândul lor furnizorilor lor.”

CDP este o organizație mondială non-profit care determină companiile și guvernele să-și reducă emisiile de gaze cu efect de seră, să protejeze resursele de apă și să protejeze pădurile. Recunoscut de către investitori ca fiind lider în ceea ce privește cercetările în domeniul mediului și lucrând cu investitori instituționali cu active de 96 trilioane de dolari, CDP influențează investitorii și furnizorii de energie pentru a încuraja companiile să comunice și să gestioneze impactul lor asupra mediului. În 2019, mai mult de 8.400 de companii, cu peste 50% din capitalizarea pieței mondiale, au comunicat date referitoare la mediu prin CDP. Acestea se adaugă celor peste 920 de orașe, state și regiuni implicate, ceea ce face din platforma CDP una dintre cele mai bogate surse de informații la nivel mondial cu privire la modul în care companiile și guvernele urmăresc schimbările de mediu.

Related posts

Așteptările companiilor germane sunt tot mai reduse, conform sondajului AHK

Ligia Voro

Un clujean vrea să decongestioneze intersecția de la centura Vâlcele – Apahida

Nora Dumitrescu

Complexul muzeal Horea, pe lista investițiilor CJ Alba

Stefana Muresan

Cehii de la Penta Investments, deținătorii Sensiblu, cumpără jumătate din farmaciile Belladonna

redactia

Investiția UBM Feed Romania din Sânpaul, apreciată de fermieri

Stefana Muresan

Deschiderea complexului Dedeman din Zalău mai așteaptă

Nora Dumitrescu

Primul autobuz electric la Brașov. În total, au fost procurate 52 de unități cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu

Papuc Irina

USAMV Cluj-Napoca participă la Central Park Wine Festival

Ligia Voro

O nouă localitate, racordată la rețeaua publică de apă potabilă a Clujului

Stefana Muresan

RALF 2016, forumul marilor fermieri

Ionut Oprea

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

True Travel Târgu Mureș, noutăți de ultimă oră despre noul sezon!

Ligia Voro

CTP – program destinat pieței muncii din vestul Bucureștiului

Ionut Oprea

Agenţia KLAIN oferă cadou un website unui ONG

Ionel Albu

Nou director general la ROMSILVA, începând de azi

Ligia Voro

Proiectul de creare a unui parc pe o fostă groapă de gunoi în Sibiu, scos la licitație

Papuc Irina

Contractul pentru salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, adjudecat de constănțenii de la Polaris. Contract de 1,3 milioane de lei pe an

redactia

Județul Alba va avea două noi pârtii de schi la Feneș

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] „Our Via Transilvanica, as an Open Lesson”

Transilvania Business

Libraria online Libris.ro a crescut cu 40% in primele 6 luni ale anului, pana la 18.3 milioane de lei

Stefana Muresan

Poșta va face livrări contra cost pentru pacienții din programele naționale la Cluj

Nora Dumitrescu

Avem declarată oficial stare de urgență în România. Ce prevede decretul semnat de președintele Klaus Iohannis

Papuc Irina

UBB devine parte a consorțiului universitar european condus de Universitatea din Lille – Franța

Stefana Muresan

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

Leave a Comment