Arad Conferințe, expoziții, târguri Gastronomie Ultimele stiri

Talentul și tehnologia din panificație și HoReCa se întâlnesc la GastroPan

Timp de 3 zile, Aradul va deveni capitala est-europeană a panificației, cofetăriei și gastronomiei. Ediția a XII-a a Expoziției Internaționale GastroPan va reuni, în perioada 12-14 martie, peste 20.000 de antreprenori, furnizori, traineri și specialiști din țară și din străinătate. Cele mai noi utilaje, ingrediente și tehnici de lucru inovatoare, gusturile și tendințele anului vor fi prezentate pe o suprafață de 7.200 mp, prin demonstrații, concursuri și alte atracții pentru toți actorii implicați în afacerile de profil.

 

Soluții pentru nevoile consumatorului modern

Alimentația este o preocupare esențială a omenirii, iar producătorii și operatorii din domeniu încearcă să se adapteze noilor exigențe. Brutăriile, cofetăriile, restaurantele urmăresc scopuri precum reducerea conținutului de sare, zahăr sau grăsimi, creșterea valorii nutriționale a alimentelor, dar în același timp își doresc tehnologii mai eficiente, costuri mai reduse și servicii îmbunătățite pentru clienți. La standurile GastroPan vizitatorii vor regăsi soluții pentru toate aceste deziderate.

 

Află în premieră Produsele Anului 2020

În cadrul expoziției se vor desfășura tradiționalele Concursuri GastroPan, la care se întrec cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari din țară. Competițiile au ca scop creșterea calității, promovarea inovației și a creativității, diversificarea produselor, dar și popularizarea avantajelor consumului de produse calitative. Pe lângă Pâinea și Tortul Anului 2020, vor fi premiate produsele de panificație pentru micul dejun, produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten și multe alte creații culinare.

Puteți experimenta atmosfera de la GastroPan urmărind un material video de la ediția anterioară AICI.

Related posts

Urgent Cargus testează o soluție care permite curierilor să livreze coletele fără a interacționa cu destinatarul

Ion Surdu

Raport de admitere în comisia de transporturi pe Autostrada Târgu Mureş-Iaşi

redactia

Peste 1.000 de studenți, la seminariile de educație financiară ale ASF

Ligia Voro

Leave a Comment