Eveniment HR/Joburi

„Colorful.hr Annual Meetup”, seminarii ce vor aborda cele mai importante subiecte cu impact în salarizare și modificările legislative recente, ajunge în 6 orașe din România

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment ce va avea loc în principalele orașe ale României și în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare.

Seminariile vizează HR Managers & HR Directors, Payroll Managers, Manageri recrutare, Compensation & Benefits Managers, HR Specialists, Legal Managers, Directori Generali, Manageri Financiari, Antreprenori.

Astfel, participanții vor avea șansa să discute cu specialiștii invitați despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare, modificările legislative recente și cum se reflectă acestea asupra mediului de afaceri, aspecte privind atragerea și retenția angajaților în companie prin acordarea de beneficii extrasalariale, top beneficii preferate și aspecte juridice și fiscale aplicabile, litigiile de muncă – cauze și soluții din jurisprudența recentă a instanțelor și propunerile de modificare a cadrului legislativ aplicabil.

Când va avea loc „Colorful.hr Annual Meetup”:

26 februarie 2020, Brașov, Hotel Kronwell;
28 februarie, București, Hotel Radisson Blu;
10 martie, Cluj-Napoca, Hotel Grand Hotel Italia;
12 martie, Timișoara, Hotel NH Timișoara;
20 martie, Constanța, Hotel Ramada;
25 martie, Iași, Hotel Ramada.

Alături de noi vor fi Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software și Daniela Gladunea, Avocat specializat în dreptul muncii, Managing Associate în cadrul firmei de avocatură Bondoc și Asociații.
Mihaela Colesnic coordonează departamentul de consultanță în materie de taxare individuală și dreptul muncii. Ea asigură interpretarea legislației muncii și a legislației fiscale, în vederea corelării din punct de vedere juridic și fiscal a proceselor de administrare de personal și salarizare. Timp de 7 ani, și-a concentrat activitatea pe proiecte de analiză și revizuire a tratamentului fiscal aplicat asupra elementelor de calcul salarial, a beneficiilor în natură, dar și de supervizarea activităților de salarizare și administrare de personal din cadrul unei companii din cadrul Big4.

Deține un Master în Dreptul Muncii și este licențiată în Economie. Astfel, pregătirea ei juridică o ajută să identifice, pe lângă aspectele de fiscalitate, și implicațiile legale ale problemelor cu care se confruntă companiile ce solicită opinii fiscale din partea Colorful.HR.

Daniela Gladunea este Managing Associate în cadrul firmei de avocatură Bondoc și Asociații, care are una dintre cele mai experimentate echipe de avocați de pe piață în practica de dreptul muncii, implicată în mandate complexe și variate, de la concedieri colective de ordinul sutelor de salariați, pană la asistență în negocieri colective și cercetări disciplinare complexe.

Daniela este un avocat cu experiență profesională de peste 14 ani, în mai multe arii de practică, în principal dreptul muncii, dar și drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, precum și litigii. Înainte de a se alătura echipei Bondoc și Asociații, Daniela a colaborat cu una dintre firmele de top de avocatură din București, aflată în asociere cu una dintre companiile Big 4 din România. De asemenea, Daniela a condus echipa juridică internă a aceleiași companii, furnizând asistență juridică atât acestei companii, cât și companiilor afiliate din România, asistență care a inclus și aspectele de dreptul muncii privind angajații acestora.

În vederea păstrării caracterului interactiv, evenimentul va avea un număr limitat de participanți. Prețul standard al unui bilet este de 380 RON + TVA. Discount de grup: 10% – 2 participanți, 15% – 3 participanți, 20% – 4+ participanți. Pentru detalii despre agendă și bilete, vă rugăm să consultați site-ul.

Related posts

NRCC GALA DINNER in Cluj Napoca

Ionut Oprea

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

Femeile din Ardeal își găsesc mai ușor loc de muncă

Nora Dumitrescu

Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății

Nicolae Pop

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Impactul măsurilor din perioada stării de urgență: 8 din 10 IMM-uri propun modificarea Codului Muncii

Ion Surdu

„Dincolo de o cariera de top, succesul este dat de mostenirea lasata in urma”

Ionut Oprea

Gala PRIA Women in Agriculture 2017

Stefana Muresan

Despre provocările dezvoltării unui business de succes

A. I.

Locuinte verzi și proprietăți ultra-premium, la târgul Imobiliarium

Stefana Muresan

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

Robotul umanoid InMoov se întâlnește cu vizitatorii Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, la GoTech World 2020

Ligia Voro

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade” are loc pe 19 noiembrie la București

Papuc Irina

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

Concurența – o temă globalizată

The Woman 2016

Transilvania Business

De ce au nevoie liderii si companiile din Romania, de Business Diplomacy?

redactia

BERD, Allianz-Tiriac Asigurări și Kompass împărtășesc idei de business managerilor din România

Stefana Muresan

Business rEvolution la Targu Mures

Ionut Oprea

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Normele Noului Cod Vamal, explicate. În practică

Ajutor de minimis pentru 48 de startup-uri prin Proiectul Diaspora ReSTART

Traian Dan

Leave a Comment