Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bolojan anunță reluarea licitațiilor pentru tronsoanele Autostrăzii Transivania

Licitațiile pentru contractarea lucrărilor la tronsoanele autostrăzii Transilvania vor fi demarate în luna martie. Cel puțin așa a anunțat Ilie Bolojan, primarul Oradiei pe pagina sa de facebook

Am avut ieri (vineri nr.), la Cluj, alături de colegii primari din Arad și Cluj Napoca, o întâlnire cu oficialii din Transporturi, ministrul Lucian Bode şi directorul Companiei de Drumuri, în vederea urgentării începerii lucrărilor la autostrada Transilvania. În ultimii ani, în afară de declarații, nu s-a făcut mare lucru pentru ca tronsonul dintre Cluj și Biharia să devină realitate. Sper ca de data aceasta graficul de începere a lucrărilor să fie respectat”, a precizat Ilie Bolojan.

Potrivit acestuia, compania de drumuri s-a angajat ca, în luna martie, să publice în sistemul electronic de licitații anunţurile pentru contractarea lucrărilor la toate tronsoanele de pe teritoriul județelor Cluj și Sălaj, cu excepția tunelului Meseș. Acesta ar urma să fie publicat în luna mai.

Pe teritoriul județului Bihor, contractarea tronsonului Biharia – Chiribiș ar urma să se încheie în martie, existând un litigiu juridic privind acest contract. Licitația la tronsonul Chiribiș – Suplacu de Barcău a fost reluată. Consider că prin simplificarea procedurilor de licitații, făcute de Guvernul României, se vor evita întârzierile în semnarea contractelor de execuție pentru aceste lucrări, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Construirea cât mai rapidă a autostrăzii, în paralel cu legătura de 19 km până la centura Oradea, va contribui la dezvoltarea județului nostru și la îmbunătățirea semnificativă a circulației pe relația Oradea – Cluj”, este de părere primarul Oradiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele testate de către vizitatori la Noaptea Companiilor

Articolul următor

“Industria feroviară din România poate crește sustenabil”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share