Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ocolitoarea Zalăului, funcțională din 2022

Contractul pentru proiectare și execuție a variantei de ocolire a municipiului Zalău (VOZ) – etapa 2 va fi semnat în maximum două luni, aceasta putând fi dată în trafic în 2022, conform Ministerului Transporturilor.

Reprezentații instituției au prezentat la Instituția Prefectului Sălaj, în prezența prefectului Virgil Țurcaș și a managementului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii, stadiul principalelor obiective de infrastructură gestionate de minister în județ. Discuțiile s-au axat pe trei tipuri de proiecte cu impact pentru Sălaj și pentru regiunea de nord-vest a țării.

“În bugetul pentru 2020 a fost repartizată întreaga sumă necesară obiectivului de investiții VOZ, finanțat din fonduri europene nerambursabile, ceea ce îmi oferă încredere pentru reușita acestui proiect. În maximum 2 luni de zile putem semna contractul pentru proiectare si execuție a VOZ – etapa 2, sperând ca acest obiectiv să poată fi dat în trafic în 2022”, a explicat ministrul Lucian Bode.

Cu acest prilej a fost trecute în revistă ultimele informații despre cele cinci tronsoane din Autostrada Transilvania care străbat județul Sălaj, inclusiv tunelul pe sub Munții Meseș.

Dezbaterile au vizat și lucrările prevăzute în următoarele luni pentru șosele precum Drumul Național nr. 1F Bocșa – Bobota și Sânmihaiu Almașului – Ciumărna, DN 1G Sânmihaiu Almașului – Tihău, precum și expertiza tehnică pentru remedierea problemelor de pe DN1H zona dealul Vârșolțului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Articolul următor

Dispute pe tema salariului minim la nivel european, 60% din salariul mediu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share