Real Estate Ultimele stiri

TC Capital închiriază circa 700 mp către Skikun & Binui și Danya Cebus, în proiectul Hyperion Towers

TC Capital a încheiat parteneriate cu două companii internaționale, Shikun & Binui și Danya Cebus, pentru închirierea a circa 700 mp de spații de birouri de clasă A în proiectul Hyperion Towers, situat pe Bulevardul Pipera. Ambele companii își vor stabili sediile centrale din România în prima clădire a ansamblului, a cărei renovare a fost finalizată la finalul lui 2019, în urma unei investiții de 7 milioane euro. Aproximativ 60 de persoane vor lucra în noile birouri ocupate de cei doi chiriași. Compania de consultanță CEE Estate a consiliat TC Capital în procesul de negociere și semnare a ambelor acorduri.

Shikun & Binui este o companie internațională care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume, implicată în diverse domenii de activitate, inclusiv infrastructură, dezvoltare imobiliară, alimentare cu apă și energie. Un alt contract de închiriere major, care a fost încheiat recent, este cu Danya Cebus, o companie de construcții internaționale parte a grupului Africa-Israel Investments. Activitățile sale sunt centrate pe domenii precum construcțiile rezidențiale, de spații comerciale și de birouri, precum și pe dezvoltarea infrastructurii, proiectare și producție industrială, cu proiecte în Israel, România și Rusia.

“Suntem încântați de încheierea acestor noi parteneriate, cu două companii internaționale de anvergură care au ales Hyperion Towers pentru a-și stabili sediile centrale. Suntem mândri că, în urma unui proces extins de renovare, proiectul nostru întrunește standarde înalte de calitate pentru segmentul clădirilor de birouri de clasă A. Așadar, suntem încrezători că aceste acorduri sunt începutul unei colaborări solide și de lungă durată cu noii noștri chiriași. Considerăm că cererea pentru spații de birouri în această zonă va continua să crească în perioada următoare, ținând cont că Pipera este una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapidă din București”, a declarat Ali Çapa, CEO al TC Capital.

Hyperion Towers este un proiect de spații de birou deținut de TC Capital, o companie de investiții și dezvoltare imobiliară situată în România și condusă de Ali Çapa. Ansamblul cuprinde două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp de spații de birouri de clasă A și o parcare subterană generoasă. În acest moment, 50% din clădirea A este închiriată sau vândută. Printre ceilalți chiriași din clădire se află companii precum: Euromedia, Adnet, RoMega Trade, Jotun, Advertising Skills, CEE Estate etc. TC Capital este în prezent implicată în discuții avansate cu alți potențiali chiriași, care activează în în diverse industrii: marketing, audiovizual, comerț, IT etc.

La finalul lui 2019, TC Capital a lansat un nou model investițional pe piața spațiilor de birouri din București. Astfel, Hyperion Towers, situat într-o poziție strategică pe Bulevardul Pipera, a devenit primul mare proiect de spații de birouri de clasă A care va fi vândut în suprafețe mici, începând de la 200 mp. Potrivit reprezentanților TC Capital , noul model a generat deja un interes ridicat la nivelul pieței, iar în prezent sunt în derulare negocieri cu mai multe companii.

TC Capital a fost înființată în 2014 și este un fond de investiții privat fondat și condus de Ali Çapa. Compania are o echipă internă de management cu o vastă experiență și competențe relevante în domenii ca administrarea activelor, investiții, dezvoltare și leasing. De asemenea, TC Capital beneficiază de sprijinul și know-how-ul unor consultanți externi, cum este CEE ESTATE Management. Membrii echipei au activat pe piața locală timp de peste 19 ani, fiind angrenați într-o serie de proiecte de succes care acoperă întregul spectru imobiliar și de agribusiness. De-a lungul timpului, au fost implicați în câteva dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare imobiliară din România. Ali Çapa a fost acționar și director executiv al Anchor Grup, timp de peste 10 ani, iar în ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidențial Cosmopolis și în compania de dezvoltare agricolă, KC Argo.

Related posts

Județul Alba va avea două noi pârtii de schi la Feneș

Papuc Irina

“Voi debloca Autostrada Transilvania și Centura Zalăului”

Nora Dumitrescu

Ventilator mecanic de urgență, conceput la Universitatea Tehnică

Nora Dumitrescu

Investitorii francezi din România: Impactul crizei Covid-19 asupra cifrei de afaceri va fi „destul de limitat”

Ion Surdu

Proprietarul unei podgorii de lângă Arad, desemnat enologul anului în Ungaria

redactia

Condmag Braşov, afaceri de 3,3 mil. lei în 2018

redactia

Fondatorul Albalact și-a vândut clădirile de birouri din Cluj

Nora Dumitrescu

Start-Up Nation: Industriile creative, punctate la fel ca producția și serviciile

redactia

Transgaz, cerere de participare la privatizarea Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Stefana Muresan

Orange susţine comunitatea prin conectivitate şi echipamente pentru spitalele din prima linie

Ligia Voro

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

Portalul primăriilor digitale – primariamea.ro, gratuit în acest an

Traian Dan

Bihorenii iubesc mașinile de epocă

Traian Dan

Fuziune în lumea universităților. Clujul înghite Reșița

Nora Dumitrescu

41 Top Speakers at 2-day CEE Businesss Services Summit & Awards, 30-31 January, Warsaw

redactia

SMARTREE Workforce Index: 2017 a adus o creștere de 12% a numărului de angajări și de 11% a bonusurilor medii acordate în mediul privat

Stefana Muresan

Cluj-Napoca va candida pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării

Stefana Muresan

Mihai Daraban la Indagra 2018: Vrem să pariem pe procesare. Indagra Food să depășească Indagra

redactia

Inteligența artificială – pârghia cu care România ar putea urca în topul mondial

Stefana Muresan

PNDL: 175 milioane de lei pentru reabilitarea a 60 km de drumuri din Maramureș

Stefana Muresan

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Stefana Muresan

Imobiliarium: Vizitatorii pot să vadă cu ochelarii VR casele și apartamentele de vânzare

Stefana Muresan

A fost lansat site-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Pagina este disponibilă în limbile română, engleză și franceză

redactia

Producătorii de legume au la dispoziție de astăzi o platformă online, ce le facilitează accesul către marii relaileri

Papuc Irina

Leave a Comment