Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TC Capital închiriază circa 700 mp către Skikun & Binui și Danya Cebus, în proiectul Hyperion Towers

TC Capital a încheiat parteneriate cu două companii internaționale, Shikun & Binui și Danya Cebus, pentru închirierea a circa 700 mp de spații de birouri de clasă A în proiectul Hyperion Towers, situat pe Bulevardul Pipera. Ambele companii își vor stabili sediile centrale din România în prima clădire a ansamblului, a cărei renovare a fost finalizată la finalul lui 2019, în urma unei investiții de 7 milioane euro. Aproximativ 60 de persoane vor lucra în noile birouri ocupate de cei doi chiriași. Compania de consultanță CEE Estate a consiliat TC Capital în procesul de negociere și semnare a ambelor acorduri.

Shikun & Binui este o companie internațională care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume, implicată în diverse domenii de activitate, inclusiv infrastructură, dezvoltare imobiliară, alimentare cu apă și energie. Un alt contract de închiriere major, care a fost încheiat recent, este cu Danya Cebus, o companie de construcții internaționale parte a grupului Africa-Israel Investments. Activitățile sale sunt centrate pe domenii precum construcțiile rezidențiale, de spații comerciale și de birouri, precum și pe dezvoltarea infrastructurii, proiectare și producție industrială, cu proiecte în Israel, România și Rusia.

“Suntem încântați de încheierea acestor noi parteneriate, cu două companii internaționale de anvergură care au ales Hyperion Towers pentru a-și stabili sediile centrale. Suntem mândri că, în urma unui proces extins de renovare, proiectul nostru întrunește standarde înalte de calitate pentru segmentul clădirilor de birouri de clasă A. Așadar, suntem încrezători că aceste acorduri sunt începutul unei colaborări solide și de lungă durată cu noii noștri chiriași. Considerăm că cererea pentru spații de birouri în această zonă va continua să crească în perioada următoare, ținând cont că Pipera este una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapidă din București”, a declarat Ali Çapa, CEO al TC Capital.

Hyperion Towers este un proiect de spații de birou deținut de TC Capital, o companie de investiții și dezvoltare imobiliară situată în România și condusă de Ali Çapa. Ansamblul cuprinde două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp de spații de birouri de clasă A și o parcare subterană generoasă. În acest moment, 50% din clădirea A este închiriată sau vândută. Printre ceilalți chiriași din clădire se află companii precum: Euromedia, Adnet, RoMega Trade, Jotun, Advertising Skills, CEE Estate etc. TC Capital este în prezent implicată în discuții avansate cu alți potențiali chiriași, care activează în în diverse industrii: marketing, audiovizual, comerț, IT etc.

La finalul lui 2019, TC Capital a lansat un nou model investițional pe piața spațiilor de birouri din București. Astfel, Hyperion Towers, situat într-o poziție strategică pe Bulevardul Pipera, a devenit primul mare proiect de spații de birouri de clasă A care va fi vândut în suprafețe mici, începând de la 200 mp. Potrivit reprezentanților TC Capital , noul model a generat deja un interes ridicat la nivelul pieței, iar în prezent sunt în derulare negocieri cu mai multe companii.

TC Capital a fost înființată în 2014 și este un fond de investiții privat fondat și condus de Ali Çapa. Compania are o echipă internă de management cu o vastă experiență și competențe relevante în domenii ca administrarea activelor, investiții, dezvoltare și leasing. De asemenea, TC Capital beneficiază de sprijinul și know-how-ul unor consultanți externi, cum este CEE ESTATE Management. Membrii echipei au activat pe piața locală timp de peste 19 ani, fiind angrenați într-o serie de proiecte de succes care acoperă întregul spectru imobiliar și de agribusiness. De-a lungul timpului, au fost implicați în câteva dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare imobiliară din România. Ali Çapa a fost acționar și director executiv al Anchor Grup, timp de peste 10 ani, iar în ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidențial Cosmopolis și în compania de dezvoltare agricolă, KC Argo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ardealul, înțesat de mall-uri în 2020. Cum arată harta investițiilor

Articolul următor

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share