Real Estate Ultimele stiri

Urbano Cluj Vest, o investiție de 14 milioane de Euro

Urbano Parks, un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, anunță constucția parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV). Valoarea estimată a investiţiei pentru parcul industrial se ridică la 14 milioane de euro. Grupul de investitori Urbano Parks este format din Mircea Ilea, Alexandru Șerban și Daniel Paraschiv.

Depozitul logistic este situat în zona Florești – Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3), la 15 km distanță de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Urbano Vest Cluj va avea o suprafață construită de 24.500 m2, Clasa A și 5 ha suprafață totală parc.

„Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 20 ani în real estate. În toți acești ani, am înțeles nevoile pieței și, mai ales, facilitățile pe care le putem pune la dispoziția clienților noștri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfășurarea activității lor. Parte a strategiei noastre de dezvoltare, urmărim să fim alături și de parteneri, dar să ne și aducem contribuția la susținerea infrastructurii și dezvoltării locale, prin generarea de noi locuri de muncă mai aproape de casă pentru locuitorii din zona Florești – Gilău”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Prima fază a proiectului va fi livrată în primăvara acestui an, iar faza a doua a proiectului a început deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosință la capacitate maximă la finalul acestui an.

Odată finalizat, depozitul logistic va oferi opțiuni flexibile de închiriere cu suprafețe între 1.152 și 7.488 metri pătrați. Primii chiriași cu care s-a semnat contract sunt companii cu acționariat austriac: Englmayer și Schuller Eh`Klar, care au închiriat peste 4500 mp2 spații de birouri, tehnice și sanitare, și spații de depozitare, facilitând astfel locuri de muncă pentru 45 de angajați, într-o primă fază.

„Noi am ales Urbano Vest Cluj deoarece a prezentat o flexibilitate deosebită din primul moment al discuțiilor urmărind ulterior foarte atent satisfacerea completă a nevoilor noastre. În plus, alegerea noastră s-a bazat pe calitatea materialelor de construcție, astfel încât avem totală încredere că vom beneficia de confortul, eficiența și performanța unui spațiu modern de cross-dock pe termen lung”, a declarat Cristian Grama, Managing Director Operations, Englmayer Romania.

Spațiile parcului industrial sunt ideale pentru, depozitare, fulfillment, arhivare, cross docking, activități de logistică și producție ușoară.

Related posts

FAN Courier preia operatorul de transport şi logistică SLS Cargo

Papuc Irina

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Investiții de peste 380 de milioane de Euro: promisiunile celor care vor Aeroportul Internațional Sibiu în concesiune pentru 50 de ani

Papuc Irina

Leave a Comment