Real Estate Ultimele stiri

PAID România își mută operațiunile în America House din Piața Victoriei

BNP Paribas Real Estate România a asistat PAID România în procesul de mutare a sediului în centrul de afaceri America House, un imobil de referință amplasat în zona ultracentrală a Bucureștiului.

BNP Paribas Real Estate România a asistat PAID România în procesul de mutare a sediului în centrul de afaceri America House, un imobil de referință amplasat în zona ultracentrală a Bucureștiului.

Agilitatea pieței românești de asigurari a ajutat PAID România (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale) să intre într-o nouă etapă, puternic orientată către dezvoltarea companiei. În prezent 12 societăți de asigurare sunt acționari ai PAID. Creșterea organică a PAID, care a funcționat în utimii 10 ani într-un sediu din Piața Victoriei, a generat nevoia mutării într-o clădirea de afaceri de clasa A – America House. PAID a închiriat o suprafață de 602 mp, în cadrul etajului al 3-lea al imobilului, aripa de est.

Bogdan Cange, Office Consultant la BNP Paribas Real Estate România care a intermediat tranzacția a precizat următoarele: “Căutarile noastre s-au limitat geografic doar în Piața Victoriei, respectiv zona centrală de afaceri, și ca urmare lista clădirilor a fost destul de scurtă. America House s-a evidențiat din start ca și optiune preferată, având în vedere că imobilul oferă toate facilitățile aferente unui centru modern de afaceri (zona generoasă de servicii care include o varietate largă de restaurante, sală de sport, etc). Pe parcursul celor 12 luni de colaborare intensă cu PAID, am analizat în detaliu toate clădirile disponibile și care au corespuns cerințelor clientului nostru, am oferit asistență în pregătirea planurilor de amenajare al spațiilor selectate în vederea identificării corecte a suprafeței închiriabile, și în final am analizat în paralel opțiunile din lista scurtă de clădiri“.

PAID s-a constituit în 2009 ca societate de asigurare – reasigurare cu capital privat prin asocierea a 12 societăți de asigurare autorizate pentru încheierea de asigurari de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază: cutremur, inundații, si alunecări de teren.

În ultima parte a anului trecut, inclusiv BNPPRE și-a mutat sediul în America House, etajul 2, aripa de vest.

Related posts

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Ligia Voro

Mai multe clase pentru învățământul dual la Sibiu. ”Clasa Continental”, la Colegiul Tehnic ”Independența”

Stefana Muresan

UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, într-un top al celor mai sustenabile universități din lume

Ligia Voro

Leave a Comment