Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Francezii de la Orange vor racola antreprenorii în tehnologie din Ardeal

Compania de telecomunicații Orange România va selecta dezvoltatori de produse și antreprenori în tehnologie din cele două județe din Transilvania unde și-a instalat rețeaua 5D.

“Ne dorim să susținem crearea de produse care îmbunătățesc modul în care oamenii trăiesc și își conduc afacerile. Vrem să identificăm dezvoltatori pasionați de produse și aplicații, în domenii precum securitate, mobilitate, retail, smart city, media, entertainment, sănătate sau educație digitală, pe care să îi susținem pe termen lung cu acces la tehnologii și oportunități de afaceri”, a precizat Cristian Paţachia, development & innovation manager al Orange România.

Aceasta va organiza o serie de competiții dedicate unde ei vor avea acces la cele mai noi tehnologii și echipamente în cadrul programului 5G Technology Tour. La Cluj programul se ve derula în hub-ul Silicon Forest (7-9 mai), iar la Brașov, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (28-30 mai).

Participanții vor fi incluși în sesiuni de prezentări și discuții despre tehnologie și vor dezvolta prototipuri de produse folosind suita de tehnologii puse la dispoziție de către companie și parteneri. Cele mai bune proiecte vor primi susținere pe termen lung, prin includerea în programul Orange Fab.

La competiții se pot înscrie atât echipele deja formate care au un produs sau un prototip pe care vor să îl îmbunătățească, cât și programatorii, inginerii hardware, designerii, managerii de produs care au sau caută o idee. Ei vor primi acces la echipamente, tehnologii, opțiuni de conectivitate ce contribuie la formarea sistemului 5G sau internetul lucrurilor. Programul va debuta la București și la Iași, începând cu luna martie.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orașul Câmpia Turzii a răscumpărat stadionul de la fostul combinat

Articolul următor

Agricultorii de pe Valea Someșului se transformă în manageri de ferme

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share