Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orașul Câmpia Turzii a răscumpărat stadionul de la fostul combinat

Municipalitatea a finalizat procedura juridică de achiziție a trei imobile de la societatea Industria Sârmei (ISCT) în contul datoriilor pe care operatorul economic le are față de oraș.

Stadionul Mihai Adam a fost intabulat în cartea funciară, cu drept de proprietate pentru municipiul Câmpia Turzii. De asemenea, a trecut în patrimoniul public un teren de sub Colonia Vasile Goldiș.

Acolo cetățenii care dețineau imobile pe strada respectivă nu au avut posibilitatea să își cumpere locuințele datorită faptului că suprafața aparținea ISCT. Terenul de 5 ha pe care trebuia edificată secția laminor 5 va fi alipit parcului industrial, crescând capacitatea acestuia, dar și potențialul aducerii în oraș a noi investitori.

Reprezentanții municipalității susțin că astfel se vor crea noi locuri de muncă și îmbunătățind situația materială a cetățenilor. Aceștia au informat că valoarea sumelor recuperate de administrația locală în perioada 2016-2019 se ridică la 7,3 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Camerele agricole din Ungaria, replicate în România

Articolul următor

Francezii de la Orange vor racola antreprenorii în tehnologie din Ardeal

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share