Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Workshop gratuit pentru antreprenori, organizat de Raiffeisen Bank la Oradea

Antreprenorii bihoreni pot afla primii paşi ce trebuie urmaţi în dezvoltarea unei afaceri, participând la workshop-ul gratuit organizat de Echipa factory by Raiffeisen Bank din Oradea. Evenimentul va avea loc vineri, 21 februarie 2020, la Hotel Ramada din Oradea

În cadrul workshop-ului, antreprenorii vor putea afla ce presupune transformarea unei idei într-o afacere sustenabilă, ce conţine un plan de afaceri, dar şi care sunt provocările unui antreprenor când vrea să transforme un proiect de business în realitate.
Cei prezenţi la workshop vor avea ocazia să discute despre lumea business-ului cu Dan Berteanu, trainer în business și membru Romanian Business Leaders și cu specialiștii Raiffeisen Bank Romania.
Totodată, participanţii la eveniment vor avea ocazia să-şi valideze ideea de afacere în timpul unei sesiuni „fulger” de discuții cu experții Raiffeissen Bank. Persoanele interesate se pot înscrie pe pagina de facebook a evenimentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se reiau lucrările de reabilitarea a drumului național DN76 Oradea – Deva

Articolul următor

Camerele agricole din Ungaria, replicate în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share