Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicația Visit Maramureș, lansată la București

Județul din nordul României și-a promovat la Târgul de Turism al României (TTR) aplicația sa informatică destinată vacanțelor și a făcut cunoscute publicului principalele proiecte în domeniu.

Ediția de primăvară a TTR și-a deschis porțile pentru numeroși vizitatori, dornici să își găsească destinația pentru următoarea vacanță. Maramureșul s-a numărat printre gazdele preferate ale ediției de primăvară a evenimentului din capitală.

Prin replicarea spiritului moroșenesc, standul a atras publicul. Delegația Consiliului Județean, alături de organizatorii evenimentului ”Mândrie maramureșeană”, reprezentanții centrelor de informare turistică și structurilor de cazare și agrement au întâmpinat vizitatorii cu mâncăruri tradiționale și materiale de promovare menite să crească atractivitatea turistică a județului.

Cu acest prilej, CJ Maramureș a făcut cunoscute publicului principalele proiecte ale administrației județene, care au ca scop creșterea circulației turistice în zonă, dar și aplicația Visit Maramureș, un instrument util pentru oricine dorește să viziteze județul.

Printre oaspeții standului s-a numărat Emil Răzvan Pîrjol, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Standul a fost vizitat de Cristian Balaj, ambasador al turismului maramureșean, care a invitat mai figuri marcante ale fotbalului românesc: Ovidiu Ioanițoaia, Daniel Coman, Marius Avram și Basarab Panduru. Standul s-a bucurat și de vizita actorului Cosmin Seleși.

Mânuind dalta și ciocanul, meșterul popular Petru Codrea a adus în fața publicului cultura lemnului, transformându-l la fața locului în opere de artă cu motive tradiționale. Cei care au trecut pragul porții maramureșene au fost invitați la o horă întreținută de Dumitru Dobrican, Ghiță Breban, Gabriela Ardusădan, corpul de balet al Ansamblulului Folcloric Național Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Raiko au atras 2 milioane de pe bursă

Articolul următor

Huf a deschis noul sediu din Timişoara al centrului de cercetare şi dezvoltare şi anunţă extinderea activităţii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share