Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Eckerle plusează la salarii: 4.000 de lei pentru operatori

Fabrica Eckerle Automotive a anunțat că le va oferi noilor operatori de asamblare care se angajează la Cluj salarii de până la 4.000 de lei brut.

Procesul de recrutarea a început în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar interviurile vor avea loc în 26 februarie. Eckerle Automotive face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România acesta este prezent din 2003.

Salariile lunare în acest cuantum vor fi oferite în funcție de performanța operatorului, singurele cerinţe formulate fiind dexteritatea manuală și vederea bună, conform conducerii companiei.

Noii angajați vor avea contract pe o perioadă nedeterminată, salariul de încadrare fiind de 2.230-2.374 lei, la care se adaugă premii lunare, sporuri, tichete de masă, asigurare medicală, cadouri aniversare, ajutor financiar pentru situații speciale, transport gratuit.

Fabrica produce 80% pentru grupul Bosch, alţi clienţi fiind Brose și Nidec. În 2018 compania din România a avut afaceri de 231 de milioane de lei, cu un profit de 0,7 milioane. Aceasta dispunea în țara noastră de 1.009 angajați.

Principalii săi competitori la nivel județean sunt Vibracoustic, Fujikura, MMM Autoparts și Turdeana. Grupul Eckerle a fost înființat în 1968, iar acum are 4.500 angajați în cele 10  sedii ale sale din din toată lumea. Eckerle proiectează și produce 160 de milioane de sisteme de perii și module în fiecare an.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Europa obligă clusterele să își facă publicitate pe banii lor

Articolul următor

Compania Canadiană Celestica face concedieri colective la Borş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share