Angajari Cluj Industrie Ultimele stiri

Germanii de la Eckerle plusează la salarii: 4.000 de lei pentru operatori

Fabrica Eckerle Automotive a anunțat că le va oferi noilor operatori de asamblare care se angajează la Cluj salarii de până la 4.000 de lei brut.

Procesul de recrutarea a început în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar interviurile vor avea loc în 26 februarie. Eckerle Automotive face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România acesta este prezent din 2003.

Salariile lunare în acest cuantum vor fi oferite în funcție de performanța operatorului, singurele cerinţe formulate fiind dexteritatea manuală și vederea bună, conform conducerii companiei.

Noii angajați vor avea contract pe o perioadă nedeterminată, salariul de încadrare fiind de 2.230-2.374 lei, la care se adaugă premii lunare, sporuri, tichete de masă, asigurare medicală, cadouri aniversare, ajutor financiar pentru situații speciale, transport gratuit.

Fabrica produce 80% pentru grupul Bosch, alţi clienţi fiind Brose și Nidec. În 2018 compania din România a avut afaceri de 231 de milioane de lei, cu un profit de 0,7 milioane. Aceasta dispunea în țara noastră de 1.009 angajați.

Principalii săi competitori la nivel județean sunt Vibracoustic, Fujikura, MMM Autoparts și Turdeana. Grupul Eckerle a fost înființat în 1968, iar acum are 4.500 angajați în cele 10  sedii ale sale din din toată lumea. Eckerle proiectează și produce 160 de milioane de sisteme de perii și module în fiecare an.

 

 

 

Related posts

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

Stefana Muresan

Hidroelectrica selectează consultantul juridic pentru listarea la bursă

Ligia Voro

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

Ligia Voro

Leave a Comment