Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un fost manager al RE/MAX și-a făcut agenție proprie

Alina Berghian, ex-sales associate al rețelei RE/MAX România, a înființat o agenție independentă, Office Refresh Cluj (ORC).

Noua agenție este specializată pe segmentele spații comerciale și birouri, industrial și terenuri. “Nu facem intermedieri imobiliare, ci oferim soluții, sprijinim și reprezentăm clienții noștri în cele mai complexe situații.

Suntem conștienți de imaginea pe care agențiile imobiliare o au în ochii publicului larg și tocmai de aceea această imagine dorim să o schimbăm prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de noi”, arată conducerea ORC.

Alina Berghian a mai activat în cadrul companiilor RT Plus GSM, Wens Travel, XALT, Grup de Lux, RE/MAX Concept, iar acum este real estate investment specialist al ORC. Ea figurează ca asociat unic al companiei imobiliare. Aceasta a avut afaceri anuale de 204.412 lei în 2018, cu un profit de 126.7857 de lei.

În 2018, Ramona Cuc, administrator al celei mai cunoscute agenții imobiliare clujene, RE/MAX Grup de Lux, și-a anunțat retragerea de la conducere, după 25 de ani de activitate.

Business-ul și-a mutat centrul de comandă la Sibiu, fiind preluat de frații Adrian și Andrei Vasiu. Agenția clujeană s-a extins la trei birouri francizate în Sibiu și Râmnicu Vâlcea, prin preluarea managementului de către Adrian Vasiu – deţinătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romsilva va împăduri suprafețele intens exploatate din Ardeal

Articolul următor

Europa obligă clusterele să își facă publicitate pe banii lor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share