Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wittenstein a inaugurat extinderea halei de producție din Șura Mică. Investiția va asigura o creștere cu 3 milioane de euro

Grupul Wittenstein, prezent în județul Sibiu, și-a extins hala de producție din Șura Mică printr-o investiție care va asigura creșterea grupului la nivel mondial cu 3 milioane de euro. Extinderea locației din Șura Mică, ce reprezintă un centru de competență pentru componente mecanice si electromecanice, s-a realizat în numai 9 luni.

Servo reductoare, servo sisteme de acţionare, mini servosisteme, tehnologie medicală, tehnologie inovatoare de acţionare sau sisteme de actuatori rotativi și liniari sunt create, produse si comercializate de aproximativ 3.000 de angajați din toate colturile lumii.

Încă din anul 2008, locația din Şura Mică produce componente pentru servo-motoare și componente pentru reductoare de înaltă precizie, componente mecatronice conform celor mai înalte standarde de calitate, numărând în prezent aproximativ 80 de angajați, scrie sibiu100.ro. „Experiența dobândită în domeniul prelucrării metalelor și producției de statori, precum și condițiile cadru excelente au format piatra de temelie a deciziei de extindere a locației în România”, a declarat Markus Rothenfels, Manager General la WITTENSTEIN SRL Șura Mică.

Întregul complex de clădiri constă dintr-un total de cinci faze de construcție cu o suprafață totală de terenuri de aproximativ 23.500 m².

A doua etapă de construcție finalizată acum dublează clădirea existentă și creează spațiu pentru un număr de până la 160 de angajați. Suprafața de producție creste la 2.400 m². În plus, încăperile sociale au fost aduse la suprafețe adecvate și standarde moderne.

Până la sfârșitul anului 2021, aproximativ 30 de noi locuri de muncă urmează să fie create la locația din Șura Mică.

„Prin investițiile pe care le-am făcut, vom putea asigura capacitatea de livrare, la nivel de concern. Atât locația noastră din România cât și grupul WITTENSTEIN beneficiază în egală măsură de acest lucru”, subliniază Dr. Anna-Katharina Wittenstein, membru în Consiliul Executiv WITTENSTEIN SE, cu sediul în Igersheim, Germania.

WITTENSTEIN SE are aproximativ 3.000 de angajați la nivel mondial și a înregistrat vânzări de 436 milioane euro în anul financiar 2018-2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite Business Women, din nou la Sibiu. Tema evenimentului: Strategie de business și implementare

Articolul următor

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share