Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gran Via finalizează Timișoara 58

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate finalizează în acest an dezvoltarea fostei platforme Frigocom de la intersecția bulevardului Timișoara cu strada Moinești, ansamblul rezidențial Timișoara 58.

Compania are în lucru ultima fază a proiectului, două blocuri cu 300 de apartamente, totalizând o investiție în construcție de 18 milioane EUR.

”Pentru aceste ultime blocuri structura a fost finalizată, închiderile au fost realizate în proporție de 80%, lucrându-se acum la compartimentări interioare, instalații termice, șape și ferestre. Conform ritmului de lucru, estimăm ca livrarea se va face în trimestrul trei al acestui an”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând: ”Din cele 300 de apartamente, 60% au fost deja pre-contractate, cu o medie lunară de vânzări de 20 de unități.”

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane EUR în achiziția terenului, infrastructură, 7 blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, studiouri duble, apartamente cu două și trei camere, precum și apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureștene, cât și din partea celor care se relochează în București din alte județe. Proiectul este apreciat pentru facilitățile din zonă: stația de metrou Gorjului la 15 minute de mers pe jos, magazinele Lidl, Penny Market, Kik și JYSK din imediata apropiere, precum și pentru numeroasele tipuri de compartimentări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul va accesa proiecte transfrontaliere de 3 milioane de euro

Articolul următor

FOTO Trei propuneri pentru Varianta Ocolitoare Sud Sibiu, în dezbatere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share