Cluj Transport Ultimele stiri

Wizz taie din avioanele spre Italia din Cluj și Timișoara

Cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est va reduce în martie zborurile de pe aeroporturile din Cluj și Timișoara care au ca destinație Italia.

Rutele afectate de la Cluj-Napoca sunt cele către Milano-Bergamo, de la 7 la 2 pe săptămână, la Roma-Ciampiono, de la 4 la 1, la Bologna, Bari și Treviso, de la 2-3 la 1. La Timișoara cursele vor fi reduse spre Milano-Bergamo, de la 5-7 la 2, la Roma Ciampino și Treviso, de la 2-3 la 1.

Programul de zbor a fost modificat din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie. În acest interval a fost redusă 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020.

“Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil.

Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie”, a transmis conducerea Wizz Air.

Wizz Air are 700 de rute ce asigură conexiunea între 45 de ţări. Numărul său de angajați este de 5.000. Compania operează o flotă de 120 de aeronave Airbus.

Related posts

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

Ionut Oprea

Superfood Company: Piața produselor de îngrijire a copiilor mici crește cu circa 5% în primul semestru din 2018

Stefana Muresan

100 de mașini, puse gratuit la dispoziția medicilor din București, Iași, Sibiu și Cluj

Ion Surdu

Leave a Comment