Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Locurile de muncă cele mai căutate în această primăvară sunt cele din domeniile serviciile cu clienții, automotive și tehnologia informației, conform analizelor Târgului de Cariere (TdC) Cluj.

Printre domeniile cele mai accesate de candidați sunt inginerie, consultanță, automotive și tehnologia informației, resurse umane, financiar-bancar, turism și contabilitate, au transmis reprezentanții TdC.

70 companii vor oferi sute de locuri de muncă în cadrul celui mai mare eveniment de recrutare din Transilvania, programat în această lună, atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră.

Printre angajatorii care vor fi prezenți la Cluj se numără Bosch, Vertiv, Michelin, Emerson, Genpact, GEP Worldwide, Endava, E.ON, Azomureș, Banca Transilvania, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Technik, Tenaris, Office Depot.

La eveniment e estimată prezența unui număr de 5.000 de candidați, dintre care 33% caută locuri de muncă în servicii clienți, 13% în automotive, 11% în IT, 8% în marketing și publicitate, 7% în educație, 6% în imobiliare și construcții și 6% în bănci și instituții financiare. TdC are loc de două ori pe an, primăvara și toamna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dacia a lansat shoowcar-ul Dacia Spring – maşina 100% electrică

Articolul următor

Consorțiu al politehniștilor europeni, creat la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share