Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dacia a lansat shoowcar-ul Dacia Spring – maşina 100% electrică

Constructorul Dacia – Renault a postat pe pagina s-a de facebook un clip cu noul model Dacia Spring, care prefigurează cea mai accesibilă mașină 100% electrică din Europa. „Dacia Spring: urbană, dinamică și gata să îți electrizeze fiecare călătorie”, este mesajul care însoțește clipul.

Noul model Dacia are patru locuri, fiind o ofertă ideală atât pentru serviciile de mobilitate cât și pentru clienții particulari.

Ușoară și compactă, versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane. Modelul de serie va fi disponibil în 2021.

Caroseria de culoare gri închis, cu elemente decorative portocalii fluorescente, beneficiază de protecții laterale și de scuturi integrate în barele față și spate. Aspectul de SUV este subliniat de garda la sol supra-înălțată și de prezența barelor de pavilion. Maşina are 3,74 metri lungime, 1,58 metri lăţime, 1,48 metri înălţime şi o gardă la sol de 151 de milimetri. Viteza maximă va fi, cel mai probabil, limitată electronic la 105 kilometri pe oră. Dimensiunile sale reduse îl recomandă ca soluția ideală pentru o utilizare zilnică fără griji. Costul modelului va fi de circa 15.000 de euro.

O atenție deosebită a fost acordată blocurilor optice. În partea frontală, farurile100% LED sunt divizate în două niveluri: o linie orizontală în partea superioară și o serie de elemente grafice integrate în bara de protecție. În spate, cele patru blocuri optice, de asemenea 100% LED, formează un dublu Y, anunțând viitoarea identitate luminoasă a modelelor Dacia. Partea frontală a showcar-ului Spring, cu noua semnătură luminoasă și cu profilul specific al capotei și al calandrului, exprimă robustețe. Dacia Spring are la bază modelul Renault K-Ze, care este produs şi comercializat în China.

https://www.facebook.com/DaciaRomania/videos/274454913543640/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul va avea primul bazin de înot

Articolul următor

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share