Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va avea primul bazin de înot

Ministerul Dezvoltării va prelua de la municipalitatea zălăuană un amplasament pe care aceasta vrea să construiască primul bazin de înot din localitate.

Un proiect de hotărâre a fost suspus votului în ședința extraordinară de Consiliu Local din cadrul Primăriei Zalău. Protocolul prevede că predarea vizează un teren de 15.000 mp situat pe str. Făgetului, din cartierul Dumbrava Nord, care acum se află în patrimoniul municipiului.

Bazinul didactic de înot ce urmează să fie construit în următorii ani în Zalău face parte dintr-un plan mai complex pus la cale acum cu patru ani de către fosta administrație a municipiului. Din acest proiect mai făceau parte o sală polivalentă, un stadion nou, terenuri de sport, spații de recreere, platforme gospodărești.

Compania Națională de Investiții (CNI) a stabilit că pentru un asemenea proiect trebuie să fie asigurat un teren minim de 3.000 mp liber de sarcini, de formă relativ dreptunghiulară, care să nu se afle pe maluri, râpe sau zone cu risc de alunecare sau surpare ori care au fost folosite pentru depozitarea deșeurilor. Obiectivul va mai cuprinde vestiare de schimb, circulații, grupuri sanitare și spații tehnice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada spre granița cu Ungaria, validată la achiziția publică

Articolul următor

Dacia a lansat shoowcar-ul Dacia Spring – maşina 100% electrică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share