Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consorțiu al politehniștilor europeni, creat la Cluj

Reprezentanții a opt instituții europene de prestigiu au pus bazele Consorțiului European  University of Technology (EUT+) la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN).

Instituții partenere ale UTCN în această alianță sunt Universitatea de Tehnologie din Troyes (Franța), Universitatea de Științe Aplicate din Darmstadt (Germania), Universitatea de Tehnologie (Cipru), Universitatea Tehnică din Sofia (Bulgaria), Universitatea Tehnică din Dublin (Irlanda), Universitatea Tehnică din Riga (Letonia), Universitatea Politehnica din Cartagena (Spania).

EUT+ face parte din inițiativa Universități Europene și propune metode și căi de cooperare ce răspund pe termen lung cu potențial de a transforma pregătirea inginerească la nivel european. Aceasta așază omul în centrul tuturor acțiunilor și are misiunea de a se pune în slujba societății.

EUt+ are ca obiectiv transformarea radicală a calității, performanței și eficienței educației universitare orientate spre tehnologie, promovând un mediu de învățare inovativ, cu impact real la nivel local și european, care să producă beneficii semnificative de natură socială și economică pentru toți factorii implicați. Universitățile participante acoperă arii geografice din toate punctele Europei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Articolul următor

Programul de management al noii conduceri a Universităţii de Vest Timişoara, prezentat Senatului instituţiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share