Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul de management al noii conduceri a Universităţii de Vest Timişoara, prezentat Senatului instituţiei

Noua conducere a Universităţii de Vest Timişoara şi-a prezentat, luni, în faţa Senatului, programul de managerial propus comunităţii UVT pentru noul mandat.

Conform acestuia, conducerea instituţiei de învăţământ superior îşi propune să ofere un proces educaţional de înaltă calitate, dar şi să promoveze brand-ul UVT, Teaching & Learning.

„Ieri, 2 martie, în fața Senatului UVT, am prezentat noua echipă de prorectori, care au ales să iși dedice timpul, energia si priceperea, punând suflet pentru transpunerea în realitate a planului managerial propus comunității UVT. Prin acest program managerial, care nu este un proiect personal, ci unul al întregii comunități a UVT, am încercat să transmitem nu doar o serie de obiective, ci mai degrabă o viziune – dezvoltarea unui proces educațional de înaltă calitate și implementarea Teaching & Learning brand UVT, creșterea cantitativă și calitativă a rezultatelor cercetării, studii doctorale înalt calitative, un proces de internaționalizare care să transceadă simplelor mobilități internaționale, o relație cu mediul economic, social, cultural, artistic și sportiv de mare anvergură și o dezvoltare instituțională și de patrimoniu pe măsură.

Prin validarea echipei de prorectori, pornim în noul mandat cu multă speranță, încredere, optimism si determinare”, a anunţat Marilen Pirtea, aflat la începutul unui nou mandat în fruntea Universităţii de Vest Timişoara.

„Le doresc colegelor și colegilor prorectori succes în demersul lor, iar membrilor comunității UVT să fie alaturi de noi, ca de fiecare dată, simțind că suntem toți, împreună, dar și fiecare dintre noi, o parte importantă a UVT”, a mai subliniat Pirtea.

Echipa de prorectori ai UVT este formată din Dana Petcu, Cosmin Enache, Mădălin Bunoiu, Elena Macsinga, respectiv Otilia Hedeşan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consorțiu al politehniștilor europeni, creat la Cluj

Articolul următor

Cursa dintre Timişoara şi Bucureşti a fost cea mai solicitată anul trecut, în traficul aerian intern

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share