Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii bihoreni, ajutaţi să obţină finanţări pentru afaceri inovative

ADR Nord-Vest a organizat miercuri, 4 martie 2020, la Oradea, două ateliere la care au fost invitaţi antreprenori care au şansa de a obţine finanţări pentru afaceri inteligente. Astfel, ADR Nord-Vest vrea să îi ajute pe antreprenorii bihoreni să acceseze mai uşor fonduri europene pentru afaceri inovative. Este vorba despre o campanie care se derulează la nivelul întregii Regiuni Nord-Vest.

Cele două ateliere organizate la Primăria Oradea: „Tehnologii avansate de producţie” şi „Cosmetice şi suplimente alimentare şi Sănătate” au adunat la un loc circa 60 de persoane: antreprenori, reprezentanţi ai mediului universitar, ai administraţiilor locale, ai ONG-urilor, ai firmelor de consultanţă.

Cristian Otgon, şef de departament la ADR Nord-Vest, a informat că: Pentru perioada 2021 – 2027 din ciclul bugetar european se fac pași pentru a identifica proiecte care au potențial să fie susținute pentru a fi finanțate începând cu 2021”.

Aceste proiecte se vor a fi relevante pentru comunitate, nu doar pentru IMM-uri, ci proiecte care să aibă un potenţial, inclusiv pentru un parc ştiinţific, care să continue practic iniţiativele din Oradea”, a subliniat Cristian Otgon.

Potrivit acestuia, cele două ateliere programate la Oradea sunt relevante pentru pentru companiile identificate în zonă, respectiv pe Tehnologii avansate de producţie şi pe Cosmetice şi suplimente alimentare şi Sănătate, concentrate în jurul resurselor geotermale existente la Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Horinca de Cămârzana – Satu Mare a ajuns la Bruxelles, Berlin și Taiwan

Articolul următor

Proiect unic la Alba Iulia: Muzeu al Copilului. Investiția se ridică la 2,5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share