Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Horinca de Cămârzana – Satu Mare a ajuns la Bruxelles, Berlin și Taiwan

Nu mai puțin de 2.000 de litri de horincă pe an produce Cămârzana Călin SRL, o mică afacere de familie din judeţul Satu Mare, dezvoltată de familia Călin în urmă cu 14 ani. Horinca de Cămârzana a ajuns să fie cunoscută la Bruxelles, Berlin sau Taiwan , potrivit Ziarului Financiar.

Cum afacerea merge ca pe roate, familia îşi propune ca din toamna anului 2020 să vândă producţia în toată ţara sub brandul Horincă de Cămârzana.

Povestea a fost iniţiată de tatăl meu, iar eu am preluat businessul de curând şi vreau să duc mai departe povestea. (…) Avem o mică distilărie unde producem anual 2.000 de litri de horincă şi sper ca din toamnă să reîncepem vânzările“, spune Simion Călin, administratorul Cămârzana Călin SRL, potrivit ZF.ro

Businessul Cămârzana Călin SRL a fost pus pe picioare în 2006, de tatăl lui Simion Călin, care a decedat recent, iar acum urmașii acestuia duc afacerea mai departe.

Familia Călin are mai multe livezi în care cultivă pruni, iar horinca este făcută din recolta proprie. Simion Călin spune că a primit cereri pentru horinca produsă din Bruxelles, Berlin sau Taiwan și pentru viitor ia în calcul să-și vândă horinca și în afara țării.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Articolul următor

Antreprenorii bihoreni, ajutaţi să obţină finanţări pentru afaceri inovative

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share