Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința FinTech și educație și Gala EduFin în cadrul Global Money Week

Banca Națională a României (BNR) și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în data de 24 martie 2020, două evenimente dedicate educației financiare, în seria acțiunilor derulate de către cele două instituții în cadrul Global Money Week.

Global Money Week este un eveniment internaţional organizat de către OECD, în cadrul căruia comunităţi întregi îşi unesc eforturile pentru a stimula o mai bună cunoaştere a mediului financiar, pentru înlăturarea politicilor financiare depăşite şi pentru a oferi tinerilor instrumentele şi inspiraţia necesare pentru a-şi modela propriul viitor. Această iniţiativă reunește organizaţii din 169 de țări și implică anual aproximativ 40 de milioane de copii și tineri.

Conferința Viitorul pieței financiare – FinTech și educație, care va deschide ziua începând cu ora 10.30 la sediul Băncii Naționale a României, propune spre dezbatere mai multe teme de interes cu privire la implicațiile noilor tehnologii și ale programelor de educație pentru dezvoltarea sistemului financiar. Evenimentul va începe cu un cuvânt de bun-venit din partea reprezentanților celor două instituții.

În cadrul celui de-al doilea eveniment al zilei, Gala EduFin, aflată la cea de-a patra ediție, vor fi premiate și în acest an cele mai reprezentative persoane, programe și acțiuni din domeniul educației financiare. Gala va avea loc începând cu ora 18.30 la sediul Băncii Naționale a României, în Sala de Marmură.

Vor fi acordate premii pentru cinci categorii, după cum urmează:

  • Premiul special pentru un elev cu rezultate notabile obţinute în anul 2019 la nivel naţional/internaţional la o disciplină cu impact în domeniul economico-financiar;
  • Lectorul anului din programul „Să vorbim despre piaţa financiară nebancară!” derulat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în anul 2019;
  • Premiul special pentru instituția financiară/societatea/entitatea cu cea mai mare implicare în anul 2019 în acţiuni de educaţie financiară;
  • Premiul pentru cea mai bună campanie/cel mai bun program de educaţie financiară din anul 2019;
  • Premiul pentru cel mai bun produs de educație financiară (joc, carte, aplicație, videoclip, suport didactic sau educațional) din anul 2019.

Înscrierea participanților în competiție va avea loc în perioada 03.03.2020-10.03.2020, detaliile aferente acestui demers fiind regăsite pe www.galaedufin.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Voluntariat în școli prin programul lansat de Fundația Noi Orizonturi în România

Articolul următor

Societatea Citadin a repornit stația de asfalt a Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share