Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea Citadin a repornit stația de asfalt a Zalăului

Stația de asfalt care aparține societății publice Citadin Zalău a reintrat în funcțiune în urma unui proces de revizie complex.

Acesta s-a desfășurat în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, iar în perioada menţionată muncitorii din cadrul Citadin Zalău, cu sprijinul altor specialiști în domeniu (sudori, mecanici, electricieni) au efectuat mai multe tipuri de lucrări de reparaţii, după un plan bine stabilit.

La începutul lunii martie a repornit staţia de asfalt. Înainte de reactivarea staţiei de au fost efectuate toate măsurătorile metrologice, astfel încât aceasta să corespundă din toate punctele de vedere: cântar agregate, cântar bitum, cântar filer, au transmis reprezentanții municipalității zălăuane.

Citadin are ca obiecte de activitate administrarea domeniului public, servicii de salubrizare, administrarea sistemului de canalizare și servicii de ecarisaj. Societatea controlată de municipiul Zalău a înregistrat afaceri anuale de 24 de milioane de lei în 2018, cu 279 de angajați, având un profit net de 0,2 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința FinTech și educație și Gala EduFin în cadrul Global Money Week

Articolul următor

Liber la Baia Mare Shopping Park

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share