Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bilantul PINUM confirma boomul de proiecte in rezidential

Cifra de afaceri a celui mai mare producător local de uși, ferestre și parchet – compania Pinum – a depășit anul acesta 14,4 milioane de euro, o creștere de 30% față de anul trecut.

Pe o piață în care în ultimii ani volumul construcțiilor rezidențiale a tot crescut, compania Pinum a înregistrat o creștere semnificativă a comenzilor pentru livrarea către diverse ansambluri rezidențiale sau proiecte de birouri. Acest lucru se vede in majorarea cifrei de afaceri pe care compania o înregistrează anual. În 2019 compania anunță că cifra de afaceri a crescut cu 30% și a ajuns la 14,4 milioane de euro.

„Noi fabricăm în România ușile și ferestrele, iar acest lucru contează mult pentru unii clienți. Avem produse de calitate și o gamă largă de unde se poate alege: uși de interior, de intrare, din lemn sau aluminiu. Producem si ferestre atat din aluminiu cat si din lemn. Daca ar fi sa rezum as spune ca avantajul nostru competitiv il reprezinta productia si calitatea produselor. Majoritatea competitorilor nostri isi importa produsele. Productia proprie are marele avantaj de a se putea alinia rapid la dorintele clientilor realizandu-se astfel o diversitate mare a produselor oferite.”

Compania Pinum este prezentă în România de aproape două decenii, iar an de an compania a inregistrat creșteri importante ale cifrei de afaceri. Ca un exemplu, în ultimii șase ani afacerile Pinum au crescut de peste trei ori. Dezvoltarea companiei a fost una graduala, economic sanatoasa inclusiv in sensul corelarii dezvoltarii productiei cu nevoia de resurse umane. Astfel, in prezent compania are 185 de angajați în România, față de 75 câți avea în anul 2013.

„Anul acesta, 65% din volumul total al vânzărilor a fost reprezentat de uși, restul fiind vânzări de tâmplărie pvc și parchet. Rezultat al dezvoltarii continue, fabrica Pinum reușește acum să producă un număr de 6000 de uși pe lună. Aproximativ 15% din producție este exportată către Italia.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum vrea Primăria Sibiu să modernizeze transportul public din oraș: aproape 100 de milioane de lei pentru reînnoirea flotei de autobuze

Articolul următor

Cel mai mare program de inovare al Europei, prezentat la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share