Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platformă virtuală de internship, activată pentru companiile din zona Clujului

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest va ajuta studenții din Cluj-Napoca să se pregătească pentru viitoarea carieră.

Prima ediție a unui eveniment dedicat programelor de practică și internship pentru studenți va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, locație unde sunt aşteptaţi atât candidaţii cu profil tehnic, cât şi cei cu profil nontehnic.

Au confirmat prezența peste 20 de companii din industrii diverse (Bosch, Inking Brands, IQuest, Life Is Hard, PBF Group, Stratec Biomedical România, SYKES România, Concepto Collection) interesate să afle ce îşi doresc viitorii angajaţi.

Evenimentul din 11 martie, prilejuit de lansarea secțiunii de internship a Platformei de Investiții și Inovare (INNO) va aborda teme specifice începutului de carieră (pregătirea interviului, redactarea unui CV, beneficiile unui internship) și va aduce laolaltă companii și studenți interesați de stagii de practică.

Platforma face posibilă o accesare facilă a oportunităților de internship, oferă informații actualizate și relevante pentru studenți și un cadru de promovare gratuită pentru companii.

Studenții au posibilitatea de a aplica la toate internship-urile de interes, să facă o selecție precisă a programelor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniile selectate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare program de inovare al Europei, prezentat la Cluj

Articolul următor

A demarat megaproiectul de apă-canalizare pentru Cluj și Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share