Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima Shops va deschide o galerie comercială la Satu Mare, spre Carei

Pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare va apărea un nou mall, anunță PresaSM.ro. În acest sens este aprobat deja Planul Urbanistic Zonal al viitorului mall Oasis – Prima Shops, situat lângă magazinul Brico Depot.

Sibienii Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner au testat cu succes conceptul de strip mall în Austria şi Germania, înainte de a-l implementa în România. Klaus Reisenauer spune că principalele avantaje ale acestui tip de proiect sunt costurile de construcţie mult mai mici, iar lucrările sunt finalizate mult mai rapid.

Proiectul prevede realizarea unor construcții pentru comerț și servicii pe întreaga suprafață de teren deținută de beneficiar, ceea ce presupune extinderea intravilanului, prin includerea parcelei situate actualmente în extravilan.

Aici vor exista galerii comerciale tip strip mall, cu acces direct din exterior pentru clienți și aprovizionare. Centru comercial tip shopping mall, cu circulații interioare pentru clienți și aprovizionare.

Investiția este una de mare anvergură și se va întinde pe 11.800 de metri pătrați, chiar mai MARE decât Brico Depot! Jumate din teren va fi ocupat de spații verzi și parcări, iar cealaltă jumătate cu imobile. Regimul de înălțime va fi de parter plus două etaje. Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

O astfel de galeria comercială a fost construită și la Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobila de lux produsă în Sălaj vrea să se impună în București

Articolul următor

Feminitate la puterea a treia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share