Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobila de lux produsă în Sălaj vrea să se impună în București

Unul dintre magazinele brandului de mobilier de lux Simex s-a mutat într-un spațiu de 300 mp, în zona Voluntari, a anunțat producătorul din Șimleu Silvaniei.

Noul showroom este amplasat pe Bd. Pipera, într-o clădire cu un design aparte, dedicată în exclusivitate colecțiilor Simex, conform Revista Mobila. Spațiul a fost renovat și pregătit pentru a găzdui cele mai populare produse ale fabricii sălăjene.

Mobilierul expus va fi actualizat periodic, astfel încât cei interesați să poată avea acces direct. Publicul are parte de asistență de specialitate și poate consulta paletare de culori și tapițerii. Cumpărătorii pot comanda mobila pe care o doresc direct în showroom, aceasta urmând a fi livrată din fabrică.

Simex este un brand internațional consacrat în prelucrarea lemnului, cu acționariat 100% românesc. Compania a avut anul trecut vânzări de 11 milioane de euro, dintre care 9 milioane de la export, jumătate dintre ele în Rusia. Grupul din Șimleu Silvaniei are patru fabrici şi 700 de angajaţi. Principalii săi competitori din județ în domeniul fabricării mobilei sunt Bellinea, Rombel, Grovinvest și Ovi Prod Com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul birou al AHK România

Articolul următor

Prima Shops va deschide o galerie comercială la Satu Mare, spre Carei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share