Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Șase dintre firmele din industria ospitalității falimentează după primele nouă luni de activitate. Hospitality Culture Institute (HCI) și Banca Transilvania și-au propus să schimbe această statistică prin înființarea unui accelerator pentru startup-urile din domeniu.

HCI a demarat înscrierile pentru prima fază a programului, din care vor face parte 15 antreprenori din hoteluri, restaurante și catering (HoReCa). Ea va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau o idee de afacere în concepte de servire a mâncării și băuturii, concepte de produse dedicate, produse digitale aplicabile.

Acceleratorul va fi deschis atât firmelor deja create, cât și viitorilor antreprenori talentați care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil și cu potențial de creștere. La final, cele mai bune idei și echipe de fondatori își vor prezenta modelul de business în fața investitorilor și companiilor partenere.

“Viziunea noastră este să creștem procentul afacerilor sustenabile din industria HoReCa cu 10% în următorii trei ani. De asemenea, ne propunem să susținem în următorii doi ani cel puțin cinci business-uri locale din HoReCa în procesul de extindere internațională”, au declarat reprezentanții HCI.

Printre mentori și traineri se vor număra Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) și Gabriel Iovu (fondator Expressoft), experții în HoReCa, Tinu Sebeșanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Entertainment.

Vor fi prezenți și manageri din industria ospitalității precum Cristian Cristea, Group Training Manager City Grill. HCI reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Articolul următor

Mai mult de o treime dintre directorii executivi în cele mai mari companii din România sunt femei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share