Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Până pe data de 10 martie tinerii antreprenori români pot aplica la cea mai mare competiție pentru start-up-uri și antreprenori din domeniul energiei din Europa de Est – PowerUp! Challenge. Competiția este deschisă antreprenorilor alfați în toate etapele dezvoltării, de la stadiul de idee, start-up sau IMM. Domeniile tematice cu care pot aplica sunt: energie, mobilitate, cleantech, smart city, dar și alte domenii conexe.

Cei aleși vor participa la evenimentul „Ziua Energiei Brașov“, organizat de Repom la Kronwell Brașov, în 15 mai, aflat la cea de-a XII-a ediție, care găzduiește PowerUp! Country Final 2020. Competiția oferă posibilitatea antreprenorilor selectați, prin InnoEnergy Hub Romania, de a-și expune ideile în fața experților din domeniu.

Câștigătorul competiției PowerUp! Country Final va merge mai departe în finala PowerUP!Challenge 2020 care va avea loc în Cracovia, Polonia (3 iunie). Premiile câștigătorilor competiției din Cracovia sunt în valoare de peste 65.000 euro, iar cei mai buni antreprenori vor fi invitați să intre în programele InnoEnergy, unde pot primi sprijin și investiții de până la 5.000.000 euro.

Aplicațiile se trimit în limba engleză pe site-ul InnoEnergy.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autoritățile din Brașov au anunțat când încep lucrările la terminalul viitorului aeroport

Articolul următor

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share