Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a emis azi, 9 martie, Autorizația de Construire pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu – Pitești. Documentul vizează începerea lucrărilor pe lotul 1 Sibiu – Boița (km 0+000 – km 13+170). Autorizația a fost emisă după aproape un an de la semnarea contractului pentru proiectarea si execuția acestei secțiuni.

Contractul de proiectare și execuție pentru Lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), cu o valoare de 612.647.863,38 lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și Compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

CNAIR precizează într-un comunicat de presă că studiile topografice, geotehnice, arheologice, hidrologice, precum și lucrările de asanare și deminare au fost finalizate, astfel încât, în prezent, se lucrează la drumurile tehnologice și la platformele pentru foraje piloți.

În prezent se află în curs de evaluare cele 5 oferte depuse pentru contractul de supervizare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Noi pachete de senzori Philips Internet of Things, lansate de Signify: 82% din profituri, generate din vânzarea de produse eficiente energetic

Articolul următor

UPU din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara îşi creşte capacitatea cu un sfert, în urma unui proiect european

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share