Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi pachete de senzori Philips Internet of Things, lansate de Signify: 82% din profituri, generate din vânzarea de produse eficiente energetic

Signify lansează noile pachete de senzori Philips IoT care colectează şi furnizează date prin sistemul de iluminat conectat Interact Office. Cu noii senzori, companiile pot monitoriza atmosfera din cadrul biroului şi pot optimiza condiţiile pentru sănătatea şi bunăstarea angajaţilor, conform unui comunicat citat de bursa.ro.

Această lansare vine ca o continuare a politicii sustenabile după care Signify se ghidează în activitatea sa. Astfel, anul 2019 a marcat înregistrarea unor progrese majore în acest sens: reducerea amprentei de carbon cu 9.5%, creşterea numărului de pieţe în care a fost atinsă neutralitatea carbonului la 15 dintr-un total de 19 şi maximizarea ponderei de energie electrică regenerabilă cu până la 94%.

Mai mult decât atât, 82.5% din profiturile totale au fost generate din vânzarea de produse, sisteme şi servicii eficiente energetic, echivalând deja 80% din obiectivele stabilite pentru anul 2020.

„Suntem mândri de progresele pe care le-am înregistrat în direcţia promovării unor practici durabile şi a reducerii impactului asupra planetei. Sustenabilitatea nu este doar un pilon pe care se sprijină compania, ci este o sursă de motivaţie pentru fiecare angajat în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi. Un exemplu pe care îl dau mereu este clădirea de birouri The EDGE din Amsterdam care a colaborat cu Signify de la primul LED tip “Power over Ethernet”, proiect care îmbrăţişează bunăstarea, durabilitatea prin intermediul tehnologiei pentru a oferi o contribuţie suplimentară la bunăstarea angajaţilor”, a explicat Bogdan Balaci, Director General Signify România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sondaj: Peste 70% dintre firme nu au o strategie pentru situații precum COVID-19. Planul unei companii din Sibiu

Articolul următor

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share