Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă de curierat din Brașov va folosi pentru livrare pungi din plastic 100% reciclat

https://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/206974/dupa-doi-ani-pe-aero-sameday-courier-s-ar-putea-delista.html#gref

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de curierat, Sameday, a anunțat faptul că din luna aprilie va folosi pungi din plastic 100% reciclat în procesul de livrare, implicându-se astfel activ în promovarea consumului responsabil de ambajale, scrie bizbrasov.ro.

Sursa citată precizează că firma dorește să descurajeze consumul ambalajelor care au un impact negativ asupra mediului, renunțând să le mai ofere gratuit. De asemenea, 30% dintre sumele colectate vor fi folosite pentru identificarea și testarea diferitelor variante de pungi eco-friendly. În 6 luni, aceasta dorește să ofere clienților primul ambalaj 100% bio-degradabil din curierat. Totodată, 70% din sume se vor regăsi în bonusuri de performanță ale angajaților pentru a-i impulsiona să îmbunătățească timpii de preluare și livrare a coletelor.

„Încă de anul trecut am pornit pe un drum în care ne asumăm și căutăm soluții pentru a schimba direcția în care construim această industrie. Una dintre temele pe care le adorbăm pe termen lung este reducerea amprentei de carbon, iar o componentă majoră a acestei direcții este consumul iresponsabil de plastic. Nevoile clienților trebuie să fie corelate cu protejarea și respectarea mediului înconjurător. Ne-am propus ca în viitorul apropiat să devenim, printre altele, și cel mai eco-friendy furnizor de curierat din România”, a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday, citat de bizbrasov.ro.

Sameday a fost înființată în anul 2007.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNIPMMR solicită sprijin economic pentru impactul COVID-19

Articolul următor

Sondaj: Peste 70% dintre firme nu au o strategie pentru situații precum COVID-19. Planul unei companii din Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share