Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Strabag va lărgi drumul de ieșire din Sibiu către Cisnădie: investiție de 15 milioane de lei din fonduri județe

FOTO https://realitateadesibiu.net/index.php/2019/10/23/modernizarea-dj-106-c-sibiu-cisnadie-va-incepe-in-2020/

Consiliul Județean Sibiu a anunțat că a semnat la începutul acestei săptămâni cu firma  STRABAG SRL contractul de lucrări de proiectare și execuție pentru Modernizarea Drumului Județean 106 C Sibiu – Cisnădie. Tronsonul are 3 km, iar lărgirea drumului va asigura fluidizarea circulației.

Valoarea contractului este de 15.211.130, 76 lei fără TVA, din care 219.800 lei fără TVA pentru servicii de proiectare, 29.900 lei fără TVA pentru servicii de asistență tehnică, 14.961.430, 76 lei fără TVA pentru lucrări de execuție, potrivit unui comunicat de presă emis de CJ Sibiu.

Durata derulării contractului este de 9 luni, Consiliul Județean Sibiu estimând că cel târziu la începutul lunii iunie vor demara lucrările de execuție.

”Situația traficului din zona Cartierului Arhitecților a devenit obiectivul de investiție numărul unu din programul de investiții al Consiliului Județean Sibiu în acest an, astfel că am alocat cu prioritate resurse financiare din bugetul propriu pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă zi de zi foarte mulți cetățeni. Am încredere că firma de construcții care a luat acest contract va face o lucrare de calitate, așa cum ne dovedește pe alte două drumuri județene care se află în plin proces de modernizare și mă refer la DJ 107 B Slimnic-Păuca și la DJ 142 Valea Viilor-Motiș”, a declarat președinta Daniela Cîmpean.

Astfel, tronsonul de drum ce urmează să fie modernizat va fi extins la trei benzi de circulație, iar podul peste pârâul Seviș va fi demolat, construindu-se unul nou, dimensionat pentru 4 benzi de circulație. Totodată, va fi amenajat un pasaj subteran pentru subtraversarea drumului județean de către bicicliști.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concernul Guhring, parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj

Articolul următor

Previziuni Deloitte: rețele 5G private și vânzări de un milion de roboți pentru companii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share