Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

FOTO https://www.itnewz.ro/review-smart-tv-allview-40ata6000-f/

Compania Visual Fan din Braşov, care deţine brandul Allview şi-a majorat anul trecut afacerile cu 11%, la 84 milioane lei, faţă de 76 milioane lei în 2018, în timp ce vânzările înregistrate pe pieţele externe au crescut cu 58%. Avansul din 2019 vine după trei ani de corecţii dure, în care încasările firmei au căzut de la 307 milioane de lei la 76 milioane de lei, conform unei analize economica.net. Revenirea la creştere a fost determinată în mare parte de intrarea companiei pe piaţa de televizoare inteligente, subliniază sursa citată.

„Rezultatele financiare pozitive ale Allview reprezintă efectul implementării cu succes a noii strategii de dezvoltare. În continuă schimbare globală, atât la nivel economic cât și social, am acționat hotărât pentru a îmbunătăți performanțele liniilor de produse, prin noi oferte și reformulări de produse, ce au avut la bază adaptarea la prioritățile și preferințele actuale ale consumatorilor. Rezultatele obținute mă bucură și îmi dau încredere că vom avea un viitor de succes”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview și-a consolidat parteneriatul cu Google, fiind primul brand european licențiat pentru comercializarea televizoarelor cu Android, propunându-și astfel, ca în 2020 să devină lider de piață pe segmentul Smart TV-urilor cu Android TV și Google Assistant integrat. În vederea atingerii obiectivului propus, compania a deschis o linie de asamblare la Brașov, destinată unei game variate de produse (cu diagonale cuprinse între 32-65 inci, rezoluție de până la 4K, Dolby Audio și tehnologie VA Display care asigură un contrast de până la 400% mai mare față de panelurile standard) ce răspund nevoilor oricărui profil de utilizator, mai scrie economica.net.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Previziuni Deloitte: rețele 5G private și vânzări de un milion de roboți pentru companii

Articolul următor

Flanco vrea să investească 11 milioane de lei în 2020. Jumătate din business are legătură cu piața chineză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share