Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București.

Cu un background foarte solid în piața de capital din România, târgumureșeanul Mircea Solovăstru a primit un nou mandat, de 2 ani, în cadrul Comisiei de Admitere la Tranzacționare a Bursei de Valori București (BVB), din partea reprezentanţilor participanţilor la sistemul de tranzacţionare al BVB.

 

Este al treilea mandat în cadrul acestei comisii, una care analizează informațiile depuse de societățile care doresc să se listeze la Bursă. Comisia are rolul de a asigura o activitate unitară, ordonată şi eficientă de admitere, promovare, retrogradare şi retragere în sau de pe piaţa reglementată la vedere şi sistemele alternative de tranzacţionare, administrate de Bursa de Valori Bucureşti.

“Mă bucur că există continuitate în activitatea mea în cadrul Bursei de la București. Pot urmări mai clar pașii care s-au făcut până acum și să propun modalități concrete pentru dinamizarea pieței de capital din România. Sper ca, în următorii ani, numărul societăților care se listează la Bursă să fie semnificativ. Cred că e o modalitate prin care putem dezvolta noi afaceri, prin care economia românească poate găsi surse alternative de finanţare”, a declarat Mircea Solovăstru pentru cotidianul Zi de Zi.

Din luna februarie a acestui an, Mircea Solovăstru a devenit și cadru asociat la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Articolul următor

În Brașov poate începe construirea Sălii Polivalente pe fostul Stadion Municipal cu o capacitate de peste 10.000 de locuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share