Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Telemedicina se mobilizează în criza coronavirusului

Soluția online de telemedicină Doclandia s-a mobilizat pentru a crește disponibilitatea personalului medical în platformă.

Pentru a limita expunerea personalului medical la COVID-19 și a diminua vizitele românilor la medic pentru problemele de sănătate comune, Doclandia.ro, soluție online care oferă informații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată, a demarat o campanie de mobilizare pentru a crește disponibilitatea celor 1.200 medici înscriși în platformă și recomandă afilierea cât mai multor medici noi.

Aici pot fi oferite sfaturi competente și personalizate pentru rezolvarea multor problemele comune de sănătate fără să fie necesar un consult fizic. Singurele măsuri de siguranță reale care există acum sunt autoizolarea, igiena personală și evitarea spațiilor aglomerate.

Reprezentanții companiei afirmă că personalul medical este categoria profesională cea mai expusă, iar consultațiile online sunt singura variantă sigură de diminuare a expunerii la COVID-19. În prezent sunt înscriși pe Doclandia.ro 1.200 de medici care oferă consultații medicale online în diverse specialități.

Doclandia.ro a notificat toți medicii înscriși, îndemnându-i să fie activi, iar echipa companiei a demarat discuții cu personal medical din toate specializările pentru a suplimenta afilierea de medici noi în această perioadă. “Medicii sunt una dintre resursele vitale ale unei țări și le suntem recunoscători pentru munca neobosită și implicarea de care dau dovadă în aceste zile”, a declarat Matei Țiboc, fondatorul Doclandia.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mastercard donează 100.000 de euro pentru combatarea COVID - 19

Articolul următor

Transavia va asigura pentru Spitalul Judeţean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share